HomeΣΠΟΡΤέλος ο Μανώλης Στεφανάκος και ο Γιάννης Κολόκας από Εργοτέλη

Τέλος ο Μανώλης Στεφανάκος και ο Γιάννης Κολόκας από Εργοτέλη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την απόφαση για να αποχωρήσει και ο βασικός τερματοφύλακας φέτος στο πρωτάθλημα, ο Μανόλης Στεφανάκος, πήραν στον Εργοτέλη!

Η λύση της συνεργασίας με τον Στεφανάκο ανακοινώθηκε λίγο αργότερα μετά το «διαζύγιο» με τον αμυντικό Γιάννη Κολόκα. Αυτό σημαίνει ότι οι «κιτρινόμαυροι» άμεσα θα ανακοινώσουν την απόκτηση του αντικαταστάτη του Στεφανάκου.

«Ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Μανώλη Στεφανάκο. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ και καλή συνέχεια στην καριέρα του», αναφέρει η ανακοίνωση για τον Στεφανάκο.

kolokasΟι προσθαφαιρέσεις στο έμψυχο δυναμικό του Εργοτέλη συνεχίζεται, με τον Γιάννη Κολόκα να περνά σήμερα την πόρτα της εξόδου.

Ο έμπειρος αμυντικός δεν κατάφερε να επιβεβαιώσει τις προσδοκίες με τις οποίες αποκτήθηκε από τους «κιτρινόμαυρους» και έτσι η παραμονή του στο Ηράκλειο ήταν σύντομη, με το σύλλογο να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας τους:

«Ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Κολόκα. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ και καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Διαφήμιση
Διαφήμιση