HomeHL-CultureΗθοποιοί του Χόλιγουντ ετοιμάζουν πορεία κατά του Donald Trump

Ηθοποιοί του Χόλιγουντ ετοιμάζουν πορεία κατά του Donald Trump

Ανάμεσα τους η America Ferrera, η Katy Perry, η Scarlett Johansson και η Cher

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Από τη στιγμή που ο Donald Trump, ανακοίνωσε πως θα κατέβει στις εκλογές για πρόεδρος των H.Π.Α, αρκετοί αστέρες της αμερικανικής showbiz καταφέρθηκαν εναντίον του μέσω του twitter ή μέσω βίντεο που γύρισαν για να δηλώσουν στους θαυμαστές τους την αντίθεση τους.

Ακόμα και μετά τη νίκη του, αρκετοί διάσημοι, με πρόσφατο παράδειγμα τη Meryl Streep στις Χρυσές Σφαίρες, συνεχίζουν να λένε την άποψη τους κατά του νέου προέδρου.

Στις 20 Ιανουαρίου, την ημέρα που θα ορκιστεί ο νέος πρόεδρος, θα λάβει χώρα στην Ουάσινγκτον, πορεία γυναικών κατά του Donald Trump, με αρκετές διάσημες παρουσίες.

Ανάμεσα τους η America Ferrera, η Katy Perry, η Scarlett Johansson και η Cher.

«Ως καλλιτέχνες, γυναίκες, και Αμερικανοί πολίτες, είναι σημαντικό να είμαστε ενωμένοι για την αλληλεγγύη, για την προστασία, την αξιοπρέπεια και τα δικαιώματα των κοινοτήτων μας. Τα δικαιώματα των μεταναστών, τα δικαιώματα των εργαζομένων, τα δικαιώματα της LGBTQIA κοινότητας  και τα περιβαλλοντικά δικαιώματα δεν είναι ειδικά συμφέροντα. Μας επηρεάζουν όλους και πρέπει να είναι μέλημα κάθε Αμερικανού», τόνισε στους δημοσιογράφους η ηθοποιός America Ferrera.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση