HomeΚΡΗΤΗΒραβεύτηκαν οι φοιτητές στον δήμο Πλατανιά

Βραβεύτηκαν οι φοιτητές στον δήμο Πλατανιά

Επιτυχημένη εκδήλωση στην ΟΑΚ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017 στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης, στο Κολυμβάρι, η καθιερωμένη εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με την Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης για την υποδοχή του νέου έτους και τη βράβευση των νεοεισαχθέντων φοιτητών, που κατάγονται από τον Δήμο Πλατανιά, σε ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας. Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ευλογία της Αγιοβασιλόπιτας της Ορθόδοξης Ακαδημίας Κρήτης από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κισσάμου & Σελίνου κ.κ. Αμφιλόχιο ενώ ακολούθησε η βράβευση ογδόντα πέντε πρωτοετών φοιτητών, στους οποίους ο Δήμος Πλατανιά, σε συνεργασία με την ANEK LINES-BLUE STAR FERRIES, προσέφερε ένα δωρεάν εισιτήριο μετ’επιστροφής, σε τετράκλινη καμπίνα, στη γραμμή ΣΟΥΔΑ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ. Ειδική βράβευση έγινε στους τέσσερις πρώτους φοιτητές (των αντίστοιχων Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου), οι οποίοι αποφοίτησαν από Λύκεια του Δήμου Πλατανιά, παρέλαβαν από τρία ταξίδια μετ’ επιστροφής για τον κάθε ένα σε δίκλινες καμπίνες.

oak1

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Μαλανδράκης στον χαιρετισμό του, αφού συνεχάρη τους φοιτητές και τις φοιτήτριες για την επιτυχία τους, τόνισε: « η εισαγωγή σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση αποτελεί το επιστέγασμα των προσπαθειών ετών τόσο δικών σας, όσο και των γονέων και των καθηγητών σας. Οι προσπάθειες όλων μας θα πρέπει να επικεντρωθούν στην αντιμετώπιση της ανεργίας, του μεγαλύτερου κοινωνικού προβλήματος της εποχής μας, έτσι ώστε οι νέοι μας να έχουν τη δυνατότητα συνεισφέρουν στην ανάπτυξη του τόπου μας.» Επίσης, αναφερόμενος στους μαθητές που δεν εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, επεσήμανε ότι όλοι έχουν δικαίωμα σε μια δεύτερη ευκαιρία που μπορεί να τους προσφέρει καλύτερες επιλογές.

oak4

Στην εκδήλωση απηύθυναν επίσης χαιρετισμό ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κισάμου & Σελίνου κ.κ. Αμφιλόχιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Απασχόλησης κ. Παναγιώτης Σημανδηράκης, ο Γενικός Διευθυντής της Ορθόδοξης Ακαδημίας Κρήτης κ. Κωνσταντίνος Ζορμπάς, ο Α’ Αντιπρόεδρος της ANEK LINES κ. Σπύρος Πρωτοπαπαδάκης ο αντιπρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης κ. Γιώργος Σταυρουλάκης ενώ επίσης παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, αντιδήμαρχοι, οι  Πρόεδροι της ΚΕΔΗΠ, του Ν.Π.Δ.Δ και της Δημοτικής Επιχείρησης ΔΙΚΤΥΝΝΑ και  δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Πλατανιά, διευθυντές των σχολικών μονάδων Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πλατανιά, εκπρόσωποι τοπικών και πολιτιστικών φορέων καθώς και πολλοί συγγενείς και φίλοι των βραβευθέντων. Ακολούθησε παραδοσιακό κέρασμα από τον Δήμο Πλατανιά.

Διαφήμιση
Διαφήμιση