Η άλλη πλευρά του χιονιά είναι μαγευτική. Γιατί πέρα από τα προβλήματα που προκάλεσε το πρωτοφανές κύμα κακοκαιρία που έπληξε ολόκληρη την Κρήτη, οι ασυνήθιστοι Κρητικοί σε τέτοιου είδους φαινόμενα, και κυρίως τα μικρά παιδιά το απόλαυσαν.

xionopolemos

Χιονοπόλεμος και χιονάνθρωποι είχαν τα δύο τελευταία 24ωρα την τιμητική τους, καθώς η … παράταση των σχολικών διακοπών και η ηλιοφάνεια που επικρατούσε το πρωί, διαμόρφωσαν τις κατάλληλες συνθήκες για εξορμήσεις στην ύπαιθρο, όχι πολύ μακριά από τα αστικά κέντρα.

Μικροί και μεγάλοι επιδόθηκαν σε ανεξάντλητους χιονοπόλεμους και οι φωτογραφικές μηχανές «πήραν φωτιά» με τους Κρητικούς να αναρτούν στους λογαριασμούς τους στα social media «επικές μάχες» στα χιόνια και χιονανθρώπους που δημιουργήθηκαν με κριτήρια … τοπικικιστικά και όχι μόνο.

Ο Κρητικός χιονάνθρωπος με τη λύρα αναρτήθηκε στην ομάδα ΜΕΤΕΩΚΡΗΤΕΣ του Facebook από την κ. Όλγα Χατζηδάκη, κερδίζοντας τις εντυπώσεις, ενώ λίγες ώρες αργότερα στην ίδια ομάδα, ο κ. Χρίστος Κενδριστάκης ανήρτησε από την Έμπαρο τη φωτογραφία ενός καλοφτιαγμένου χιονάνθρωπου που έφτανε τα δύο μέτρα ύψος!

Διαφήμιση
Διαφήμιση