HomeHL-CultureΤο συγκινητικό «αντίο» Ντι Κάπριο, Χανκς, Ντε Τζενέρις στον Ομπάμα

Το συγκινητικό «αντίο» Ντι Κάπριο, Χανκς, Ντε Τζενέρις στον Ομπάμα

55 celebrities αποχαιρετούν τον 55χρονο πλανητάρχη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διασημότητες του Χόλυγουντ κι αστέρες του ΝBA είπαν ένα συγκινητικό «αντίο» στον απερχόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα μ’ ένα βίντεο στο οποίο καταγράφουν τις πιο αξιομνημόνευτες -κατ’ αυτούς- στιγμές της οκταετούς θητείας του στον Λευκό Οίκο.

Στο σχεδόν εξάλεπτο βίντεο με τον τίτλο: ‘Yes We Can: Your Most Memorable Moments from the Obama Presidency,’ («Ναι, Μπορούμε: οι πιο αξιομνημόνευτες στιγμές σας απ’ την προεδρία Ομπάμα») εμφανίζονται celebrities που συζητούν ποιες στιγμές θα θυμούνται απ’ το διάστημα που κρατούσε στα χέρια του τα ηνία των ΗΠΑ ο πρώτος αφροαμερικανός πρόεδρος στην ιστορία της χώρας.

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο Τομ Χανκς, η Έλεν Ντε Τζενέρις, ο Μάικλ Τζόρνταν, ο Κόμπε Μπράιαντ, ο Τζον Λέτζεντ, ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον και πολλοί ακόμη ένωσαν τις φωνές τους για ένα συγκινητικό, εγκάρδιο αφιέρωμα στον 55χρονο Ομπάμα.

Αλλά πέρα από διασημότητες στο βίντεο εμφανίστηκαν και παιδιά, Αμερικανοί κι άνθρωποι απ’ όλο τον κόσμο που μοιράστηκαν τις αγαπημένες τους στιγμές με τον Ομπάμα στην προεδρία των ΗΠΑ.

ompama-tzeri

Ο Τζέρι Σέινφελντ χτυπά το παράθυρο του Οβάλ Γραφείου κι ο Ομπάμα του γνέφει να περάσει μέσα

 ompama-xanks

Για τον Τομ Χανκς μια απ’ τις πιο αξιομνημόνευτες στιγμές της θητείας Ομπάμα ήταν η αποκατάσταση των διπλωματικών σχέσεων με την Κούβα με την παραδοχή ότι η έως τότε αμερικανική πολιτική στο συγκεκριμένο θέμα δεν είχε αποδώσει καρπούς.

 ompama-di-caprio

O Λεονάρντο Ντι Κάπριο, που έχει αναλάβει δράση για την προστασία του περιβάλλοντος, είπε ότι θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη του η στιγμή που ο 44ος πρόεδρος των ΗΠΑ διακήρυξε απ’ το βήμα του ΟΗΕ: «η κλιματική αλλαγή είναι το πιο σημαντικό ζήτημα»

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση