HomeHL-SportsΠαναιτωλικός-Πανιώνιος 0-2

Παναιτωλικός-Πανιώνιος 0-2

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Με γκολ του Μασούντ στο 59’ και του Μασούρα στο 74’ ο Πανιώνιος επικράτησε 2-0 του Παναιτωλικού σε παιχνίδι για την 2η εξ αναβολής αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Πανιώνιος στα πρώτα 20΄ είχε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά στη συνέχεια ισορρόπησε ο Παναιτωλικός. Οι δύο ομάδες έκαναν στο πρώτο μέρος πάρα πολλά λάθη, με αποτέλεσμα οι φάσεις να είναι ελάχιστες και το σκορ να μην ανοίξει.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος ήταν πιο πιεστικός και κατάφερε να προηγηθεί. Αρχικά, στο 56’, ο Κυριακίδης είπε όχι σε τετ-α-τετ με τον Ανσαριφάντ. Τρία λεπτά αργότερα ήρθε το γκολ. Ο Τοσκάνης τροφοδότησε τον Μασούντ και αυτός από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0 από κοντά. Στο 74΄ ο Πανιώνιος κλείδωσε τη νίκη και πάλι από στημένη φάση. Από εκτέλεση φάουλ η μπάλα έφτασε στον Μασούρα κι αυτός από κοντά έκανε το 2-0.

Στη συνέχεια δεν άλλαξε τίποτα και ο Πανιώνιος πήρε τη νίκη που τον στέλνει στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Γκολ: 59′ Μασούντ, 74′ Μασούρας

Κίτρινες κάρτες:
Μάρκος Πάουλο, Ρότσα, Μύγας – Μπεν, Τασουλής

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Μύγας, Χαντάκιας, Κούσας, Τσοκάνης (87′ Παπουτσογιαννόπουλος), Μάκος, Μάρκος Πάουλο, Κλέσιο, Ρόσα (69′ Ρότσα), Μουνιός (78′ Κουτρομάνος), Μαρκόβσκι.

Πανιώνιος:
Γιαννιώτης, Βλάχος, Οικονόμου, Ρισβάνης, Τασουλής, Σιώπης, Κόρμπος, Μπεν (71′ Μασούρας), Μασούντ, Φούντας (88′ Καθάριος), Ανσαριφάρντ (83′ Σαββίδης).

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2017, 20:12

Διαφήμιση
Διαφήμιση