HomeHL-SportsΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 0-1

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 0-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με γκολ του Τζημόπουλου στο 16ο λεπτό ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη με 1-0 στην Τούμπα, στο παιχνίδι για την εξ αναβολής δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Η ομάδα του Ίβιτς δεν μπόρεσε να νικήσει τον πολύ καλό κίπερ Πασχαλάκη, ενώ είχε και δοκάρι με τον Αθανασιάδη τρία λεπτά πριν την ολοκλήρωση του 90λεπτου.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυναμικά στην αναμέτρηση και απείλησε πριν συμπληρωθεί το 2ο λεπτό. Ο Κουλούρης σούταρε από το ύψος της μικρής περιοχής και ο Πασχαλάκης ξεκίνησε τις αποκρούσεις, ενώ στο 9’ αποσόβησε και το σουτ του Τσίμιροτ. Ο ΠΑΣ από την πλευρά του δημιούργησε κίνδυνο με τον Ακόστα στο 16’ να μην μπορεί να νικήσει τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, ενώ στο ίδιο λεπτό ο Τζημόπουλος σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.
Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Κουλούρης δεν μπόρεσε να διώξει και ο 29χρονος με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Γλύκο και σημείωσε το 1-0, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να χάνει ευκαιρίες στο 19’ ο Κάμπος με σουτ δεν κατάφερε να νικήσει τον Πασχαλάκη, ενώ στο 26’ και το 31’ ο πορτιέρε του ΠΑΣ έκανε μεγάλες επεμβάσεις στις προσπάθειες του Πέλκα. Ο «Δικέφαλος» δεν σκόραρε ούτε στο 37’. Ο Πέλκας έκανε, παράλληλο γύρισμα με τον Πασχαλάκη εξουδετερωμένο, ωστόσο ο Τζάλμα Κάμπος που ήταν πεσμένος πάνω στη γραμμή και ο Κουλούρης στη συνέχεια δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.

Οι ευκαιρίες για τον ΠΑΟΚ συνεχίστηκαν και στο δεύτερο μέρος. Στο 48’ ο Κάνιας έκανε το μακρινό σουτ, στο 49’ ο Πέλκας προσπάθησε να βάλει γκολ με προβολή και στο επόμενο λεπτό είχε τετ-α-τετ, όμως ο Πασχαλάκης και στις τρεις περιπτώσεις κράτησε την εστία του ανέπαφη.

Προς το τέλος του αγώνα και συγκεκριμένα στο 87’ ο ΠΑΟΚ είχε και δοκάρι. Ο Κλάους Αθανασιάδης βρέθηκε αμαρκάριστος στο σημείο του πέναλτι αλλά το σουτ που επιχείρησε κόντραρε στον Μιχαήλ και στη συνέχεια βρήκε και στο αριστερό δοκάρι. Έτσι, το 1-0 δεν άλλαξε και ο ΠΑΣ Γιάννινα πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη.

Γκολ: 16’ Τζημόπουλος

Κίτρινες κάρτες:
Ακόστα, Πασχαλάκης

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς):
Γλύκος, Μάτος, Λέοβατς, Κρέσπο, Βαρέλα, Τσίμιροτ (67′ Μυστακίδης), Μπίσεσβαρ, Κάνιας, Πέλκας (86′ Περέιρα), Κουλούρης (61′ Αθανασιάδης), Τζάλμα Κάμπος.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης):
Πασχαλάκης, Καρανίκας, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Ναδάλες, Λίλα (28’ Γαρουφαλιάς – 76′ Μαμπουλού), Κοζορώνης, Κούτρης, Ακόστα, Γιάκος (88′ Μπουκουβάλας).

Διαφήμιση
Διαφήμιση