HomeHL-9Πάγωσε και το… γήπεδο του ΠΟΑ

Πάγωσε και το… γήπεδο του ΠΟΑ

Αναβλήθηκαν όλοι οι σημερινοί αγώνες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χιόνι έχει καλύψει και το γήπεδο του ΠΟΑ με αποτέλεσμα να αναβληθεί το σημερινό παιχνίδι της ομάδος του Ατσαλένιου με αντίπαλο τον Εθνικό Πειραιώς στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

ghpedo-poa-1

Μάλιστα εκδόθηκε και ανακοίνωση από την ΕΠΟ η οποία αναφέρει:

«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που έχουν εκδηλωθεί στις περισσότερες περιοχές της χώρας και έχουν προκαλέσει δυσμενείς αγωνιστικές συνθήκες και διακοπή συγκοινωνιών, αναβάλλονται οι αγώνες του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής (εξαιρείται ο αγώνας Αιολικός-ΑΟ Ζευγολατιoύ), καθώς επίσης οι αγώνες Εργοτέλης-Ερμής Ζωνιανών, Ατσαλένιου ΠΟ-Εθνικός Πειραιά του 4ου ομίλου».

ghpedo-poa-2 ghpedo-poa-3

Αναβλήθηκαν και τα παιχνίδια της ΕΠΣΗ

Παράλληλα σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου (ΕΠΣΗ) όλοι οι αγώνες που ήταν προγραμματισμένοι να γίνουν σήμερα αναβάλλονται εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. της ΕΠΣΗ αποφάσισε εκτάκτως την ΑΝΑΒΟΛΗ όλων των προγραμματισμένων αγώνων για την Κυριακή 8 Ιανουαρίου λόγω των πολύ άσχημων καιρικών συνθηκών και της χιονόπτωσης που έχει δημιουργήσει προβλήματα σε μεγάλο μέρος του οδικού δικτύου σχεδόν σε όλη την Περιφέρεια του νομού Ηρακλείου»

Διαφήμιση
Διαφήμιση