HomeΕΛΛΑΔΑΣυλλήψεις φυγόποινων σε διάφορες περιοχές

Συλλήψεις φυγόποινων σε διάφορες περιοχές

Στα βόρεια της χώρας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συστηματικός φοροφυγάς φαίνεται πως ήταν ένας 55χρονος Έλληνας, ο οποίος μάλιστα είχε καταδικαστεί γι’ αυτό αλλά δεν εξέτισε την ποινή που του είχε επιβληθεί και ο εισαγγελέας Εφετών Πειραιά είχε εκδώσει σε βάρος του σχετική διάταξη η οποία εκκρεμούσε.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κατερίνης εντόπισαν τον 55χρονο φυγόποινο σε περιοχή της Πιερίας και τον συνέλαβαν βάσει του διωκτικού εγγράφου. Σήμερα θα παραπεμφθεί στον εισαγγελέα, ο οποίος αναμένεται να δώσει εντολή να εγκλειστεί στις φυλακές για να εκτελεστεί η ποινή φυλάκισης πέντε ετών που εκκρεμούσε για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.

Καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σερρών για κλοπή με την οποία επιβλήθηκε ποινή φυλάκιση έξι μηνών, εκκρεμούσε σε βάρος ενός 34χρονου Έλληνα που συνελήφθη χθες το μεσημέρι στις Σέρρες από αστυνομικούς της Ασφάλειας και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Σε περιοχή της Ημαθίας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 21χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βέροιας για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ., σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκιση τεσσάρων μηνών.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση