HomeHL-LifestyleΜε δάκρυα στα μάτια η Κim Kardashian μιλά για τη ληστεία του Παρισιού

Με δάκρυα στα μάτια η Κim Kardashian μιλά για τη ληστεία του Παρισιού

Στο trailer της νέας σεζόν «Keeping Up With the Kardashians»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συναρπαστικά επεισόδια γεμάτα εντάσεις υπόσχεται το teaser trailer της νέας σεζόν του ριάλιτι «Keeping Up With the Kardashians», όπου πρωταγωνιστεί η διάσημη τηλεπερσόνα Kim Kardashian και οι γοητευτικές αδερφές της.

Σε μερικά από τα πλάνα που περιλαμβάνονται στο κλιπ διάρκειας 30 δευτερολέπτων, η Kim εμφανίζει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που μας έχει συνηθίσει.

Με δάκρυα στα μάτια και εμφανώς ταραγμένη, περιγράφει στην αδερφή της τις τρομακτικές σκηνές που έζησε στα χέρια των ληστών τον περασμένων «Θα με πυροβολούσαν πισώπλατα. Δεν υπήρχε διέξοδος. Αναστατώνομαι τρομερά κάθε φορά που το σκέφτομαι», λέει η διάσημη τηλεπερσόνα στην Chloe.

Στο ίδιο βίντεο, βλέπουμε επίσης σκηνές από την τρομοκρατημένη αντίδραση της Kim όταν πληροφορήθηκε ότι ο Kanye West εισήχθη σε ψυχιατρική κλινική, μετά από την κατάρρευσή του τον Νοέμβριο. «Μην με τρομάζετε σας παρακαλώ. Τι συμβαίνει;» ακούγεται να λέει η τηλεπερσόνα συμπληρώνοντας: «Νομίζω πως πραγματικά με χρειάζεται και πρέπει να πάω σπίτι».

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση