HomeHL-9Ηρακλειώτης επιστήμονας καθήλωσε τηλεθεατές διεθνούς δορυφορικού δικτύου

Ηρακλειώτης επιστήμονας καθήλωσε τηλεθεατές διεθνούς δορυφορικού δικτύου

Ο Κώστας Χαριτάκης μίλησε στο Fox 26 των ΗΠΑ για το σύνδρομο της «σπασμένης καρδιάς»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ζει και δραστηριοποιείται στις ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα στο Χιούστον του Τέξας όπου διδάσκει στο εκεί Πανεπιστήμιο. Ο λόγος για τον νεαρό Ηρακλειώτη, Κώστα Χαριτάκη, επίκουρο καθηγητή Καρδιολογίας, ο οποίος εμφανίστηκε στο αμερικανικό δορυφορικό δίκτυο FOX 26 μιλώντας για το σύνδρομο της «σπασμένης καρδιάς».

Μάλιστα, η παρουσία του στο τηλεοπτικό δίκτυο με εκατομμύρια τηλεθεατές, όχι μόνο στις ΗΠΑ αλλά και στον κόσμο ολόκληρο, δεν ήταν τυχαία ούτε και συγκυριακή, καθώς προτάθηκε να εκπροσωπήσει το Πανεπιστήμιο του Χιούστον στο οποίο διδάσκει από τις ίδιες τις αρχές του ιδρύματος.

xaritakhs

Το εντυπωσιακό είναι ότι μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας, ο πολλά υποσχόμενος επιστήμονας κατορθώνει να εξηγήσει με εύληπτο και κατατοπιστικό τρόπο τα πάντα για το συγκεκριμένο καρδιακό σύνδρομο.

Πατήστε εδώ για να παρακολουθήσετε τη συνέντευξη

Η εμφάνιση του καθηγητή στους δέκτες του FOX 26 έκανε ιδιαίτερα χαρούμενο τον γνωστό γιατρό Νίκο Χαριτάκη και πρώην διοικητή του ΠΑΓΝΗ, καθώς ο νεαρός Κώστας είναι γιος του.

xaritakhs-2

Ο ευτυχής πατέρας, έγραφε πριν από λίγο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«Είναι δικαιολογημένοι όλοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι είναι καταστροφή για την χώρα η μαζική φυγή επιστημόνων στο εξωτερικό. Τον δρόμο αυτό κατ ανάγκη επέλεξε και ο γιος μου για το μακρυνο Χιουστον του τεξας. Είναι επίκουρος καθηγητής καρδιολογίας στο πανεπιστήμιο. Καλεσμένος από το κανάλι Fox 26 παρουσιάζει σε τρία λεπτά καρδιολογικό θέμα. Έχω λυπηθεί γιατί μου λείπει αλλα χαίρομαι από την άλλη πλευρά διότι η αξιοκρατία στην μεγάλη αυτή χώρα τον επέλεξε».

Διαφήμιση
Διαφήμιση