HomeHL-9Σύλληψη Ρούπα: «Κλειδί» η επικήρυξη της για 1 εκατ. Ευρώ

Σύλληψη Ρούπα: «Κλειδί» η επικήρυξη της για 1 εκατ. Ευρώ

Οδηγήθηκε το πρωί της Παρασκευής στον Εισαγγελέα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Πόλα Ρούπα, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί για δύο χρόνια, είχε επικηρυχθεί από την ΕΛΑΣ με 1 εκατ. ευρώ στην προσπάθεια άντλησης πληροφοριών που θα οδηγούσαν στη σύλληψή της.

Αυτή η κίνηση φαίνεται ότι αποδείχθηκε καθοριστική για την επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε τα ξημερώμα της Πέμπτης στην Ηλιούπολη και που κατέληξε με τη σύλληψη της συντρόφου του Νίκου Μαζιώτη και μιας 25χρονης κοπέλας.

Σύμφωνα με την Καθημερινή ήταν πριν από τρεις εβδομάδες όταν την πόρτα του αστυνομικού μεγάρου της ΓΑΔΑ πέρασε ένας πληροφοριοδότης η μαρτυρία του οποίου αποδείχθηκε καθοριστική για τη σύλληψη της Ρούπα.

Όπως έγραψε χθες το protothema.gr οι αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής είχαν εντοπίσει και είχαν θέσει υπό στενή παρακολούθηση την Ρούπα από τα Χριστούγεννα και όλο αυτό το διάστημα κατέγραφαν τις κινήσεις της ενέργεια που οδήγησε – σε συνδυασμό με την αξιοποίηση των ευρημάτων από το διαμέρισμα της οδού Ζαΐμη στο οποίο διέμενε η 48χρονη με το παιδί της – τόσο στον εντοπισμό της γιάφκας στον Άλιμο όσο και στη σύλληψη του αρχιληστή που φέρεται να συμμετείχε σε ληστείες της καταζητούμενης για συμμετοχή στον Επαναστατικό Αγώνα.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση