HomeHL-GreeceΜε την αξιολόγηση να έχει κολλήσει, πρωθυπουργός και υπουργοί κάνουν περιοδείες

Με την αξιολόγηση να έχει κολλήσει, πρωθυπουργός και υπουργοί κάνουν περιοδείες

Προσπαθούν να ξορκίσουν τις εκλογές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην ακριτική Αλεξανδρούπολη βρίσκεται ανήμερα των Φώτων ο πρωθυπουργός, προκειμένου να παραστεί στην τελετή καθαγιασμού των υδάτων στο λιμάνι της πόλης και όπως όλα δείχνουν η πρωθυπουργική… δραστηριότητα στην περιφέρεια θα συνεχιστεί.

Ελέω του «αγώνα δρόμου» που κάνει η κυβέρνηση να κλείσει η αξιολόγηση και με δεδομένο ότι το τοπίο των διαπραγματεύσεων είναι θολό, ο κ. Τσίπρας επιθυμεί τόσο ο ίδιος όσο και οι υπουργοί του να έχουν κατ’ ιδίαν επαφή με τον κόσμο και να μην είναι κλεισμένοι στα γραφεία τους.

Για το λόγο αυτό, η εκτός Αθηνών δραστηριότητα εντείνεται. Χθες, ο υπουργός Παιδείας Κ. Γαβρόγλου βρέθηκε στην Κέρκυρα, οι κκ Κουρουμπλής και Σαντορινιός στα Δωδεκάνησα και ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης στην Τρίπολη. Ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι προγραμματίζονται και νέες περιοδείες.Ενδεικτικά, την προσεχή Τρίτη, ο υπουργός υποδομών Χρήστος Σπίρτζης θα κάνει επιθεώρηση όλων των έργων στην Κόρινθο, στο λιμάνι και στους σιδηρόδρομους.

Ο Τσίπρας συνεχίζει τις επισκέψεις εκτός έδρας

Με ενδιάμεσο σταθμό τη διάσκεψη της Γενεύης -καλώς εχόντων των πραγμάτων- στις 12 Ιανουαρίου και την έντονη κινητικότητα που καταγράφεται γύρω από το Κυπριακό, ο πρωθυπουργός θα συνεχίσει με αμείωτη ένταση το άνοιγμα στην κοινωνία.

Τις επόμενες ημέρες οι πληροφορίες θέλουν να επισκέπτεται το Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα, όπως και ότι στις 17 του μήνα σχεδιάζεται να μεταβεί στο νομό Αιτωλοακαρνανίας.

Ξορκίζουν τις εκλογές

Τέλος, στο κυβερνητικό στρατόπεδο ξορκίζουν μέχρι κεραίας τις εκλογές.

Έχοντας ωστόσο στο πίσω μέρος του μυαλού τους ότι δεδομένων των συνθηκών μπορεί και να προκύψουν.

Κυβερνητικές πηγές πάντως, διαμηνύουν ότι «το σενάριο πάνω στο οποίο εργάζεται η κυβέρνηση είναι να κλείσει η β’ αξιολόγηση και να ενταχθούμε στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ».

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση