HomeΣΠΟΡΑκραίο επιθετικό σε αγωνιστική ετοιμότητα ζήτησε ο Παράσχος

Ακραίο επιθετικό σε αγωνιστική ετοιμότητα ζήτησε ο Παράσχος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι προπονήσεις στο πλαστικό χορτάρι ευθύνονται για τους τραυματισμούς αρκετών ποδοσφαιριστών του Πλατανιά, σύμφωνα με τον Καβαλιώτη τεχνικός

Η πειθαρχία οδήγησε τον Πλατανιά σε μία σπουδαία νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό για πρώτη φορά μετά το 2012, όπως τόνισε ο Γιώργος Παράσχος στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη  στο πλαίσιο της εξ αναβολής πρεμιέρας για τη Σούπερ Λίγκα.

Επιπλέον, ο τεχνικός της χανιώτικης ομάδας ζήτησε την απόκτηση ακραίου επιθετικού με βασική προτεραιότητα την αγωνιστική του ετοιμότητα ελέω του «φορτωμένου» προγράμματος που ακολουθεί από πλευράς αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Επίσης, δεν έλειψαν οι αναφορές στη χρήση των εγκαταστάσεων που χρησιμοποιούνται από τον Πλατανιά και τους υπόλοιπους συντοπίτες τους (σ.σ. Χανιά, Κισσαμικός).

Αναλυτικά:

-Για το ματς: «Πιστεύω ότι δείξαμε πειθαρχία δεν φοβηθήκαμε τον αντίπαλο. Ελέγχαμε το ματς σε όλο το διάστημα. Σε όλες τις μονομαχίες πρώτοι. Θα αλλάξει η ψυχολογία και είναι ικανοποίηση για τη δουλειά και τους κόπους. Παρά τα προβλήματα. Είχαμε τα προβλήματα και πριν και κατά τη διάρκεια αλλά όσοι έπαιξαν τον καλύτερό τους εαυτό για τη νίκη. Τώρα έχουμε τη Λάρισα είναι κομβικό θα δούμε και αυτό το ματς. Με μία νίκη να αλλάξουμε τους στόχους μας και να παίξουμε με λιγότερο άγχος και πίεση στην συνέχεια.

Αλλάξαμε πολλές φορές τον σχηματισμό. Ξεκινήσαμε με 3 στόπερ, και ξέρουμε Μπεργκ προσοχή να κρατήσουμε το μηδέν και από κει και πέρα να βρούμε πρώτοι το γκολ. Ό,τι και αν κάναμε μας βγήκε. Κερδίσαμε και όλα είναι ωραία τώρα».

-Για τις μεταγραφές: «Θέλουμε ακραίο επιθετικό. Ψάχνουμε. Αλλά μας προτείνουν παίκτες με λίγα λεπτά συμμετοχής και εμείς θέλουμε έτοιμο παίκτη. Γιατί έχουμε συνεχόμενα ματς.

-Για τους τραυματισμούς και τις εγκαταστάσεις: «Φταίει η προπόνηση στο πλαστικό χορτάρι. Ο Καρυπίδης είναι οριακά για τον Ολυμπιακό. Θα δούμε. Υπάρχει αγωνία και για τον Γκνιάτις. Ο Φανούρης (σ.σ. Γουνδουλάκης) είναι καλά, αλλά θα λείπει ο Στανισάβλιεβιτς.

Το παράδοξο είναι πως προστατεύουμε εμείς τα γήπεδα και παίζουν άλλες ομάδες και μας τα χαλάνε και δεν μπορούμε να κάνουμε προπόνηση».

Διαφήμιση
Διαφήμιση