HomeHL-SportsΠλατανιάς – Παναθηναϊκός 1-0

Πλατανιάς – Παναθηναϊκός 1-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Πλατανιάς επικράτησε 1-0 του Παναθηναϊκού στα Περιβόλια, στο πλαίσιο της 1ης εξ αναβολής αγωνιστικής της Super League. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 74ο λεπτό ο Γιάγια Μπανανά.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός δεν απείλησε την εστία του Σωτηρίου, ενώ από την πλευρά του ο Πλατανιάς απώλεσε ευκαιρία με τον Γιακουμάκη στο 20ό λεπτό, όταν ο σούταρε δυνατά έξω από την περιοχή, αναγκάζοντας τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο να αποκρούσει εντυπωσιακά σε κόρνερ.
Οι «πράσινοι» έχασαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία τους στο 55΄, όταν σε ταχύτατη αντεπίθεση ο Μπεργκ, που κινήθηκε από δεξιά, «έκοψε» την μπάλα στο ύψος του πέναλτι για τον επερχόμενο Μπουμάλ, αλλά ο Καμερουνέζος πλάσαρε άσχημα.

Στο 62΄, σε αντεπίθεση του Πλατανιά, ο Μανούσος τελείωσε τη φάση σουτάροντας δίπλα από το δεξί δοκάρι και τελικά το 1-0 διαμορφώθηκε στο 74ο λεπτό. Από την εκτέλεση κόρνερ, ο Τελάντερ δεν κατόρθωσε να απομακρύνει την μπάλα και ο Μπανανά με γυριστό σουτ νίκησε τον Βλαχοδήμο για το 1-0. Στο 86΄ ο Σωτηρίου απέκρουσε σε κόρνερ το σουτ του Μπεργκ, στην τελευταία ευκαιρία του αγώνα.

Γκολ: 74′ Μπανανά

Κίτρινες κάρτες:
Μανούσος, Κάργας, Πριντέτα, Σωτηρίου – Μέστο, Βιγιαφάνες, Ρινάλντι

Πλατανιάς:
Σωτηρίου, Στάθης, Μπανανά, Κάργας, Πριντέτα, Βάντερσον, Στανισάβλιεβιτς (35′ Μενδρινός), Μουνάφο, Ντεβέσα (69′ Ντίνας), Μανούσος (89′ Γιορέντε), Γιακουμάκης.

Παναθηναϊκός:
Οδ. Βλαχοδήμος, Μέστο, Κουτρουμπής, Τελάντερ, Χουλτ, Ρέις (58′ Λέτο), Κουρμπέλης, Μπουμάλ (81′ Ρινάλντι), Βιγιαφάνιες, Λουντ (75′ Π. Βλαχοδήμος), Μπέργκ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση