HomeΕΛΛΑΔΑΘέμης Σοφός: Ενδεχομένως η οργάνωση Σώρρα λειτουργεί και ως εγκληματική οργάνωση

Θέμης Σοφός: Ενδεχομένως η οργάνωση Σώρρα λειτουργεί και ως εγκληματική οργάνωση

Για την παιδοψυχίατρο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

O συνήγορος της οικογένειας της άτυχης παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα (δολοφονήθηκε από τον Χρήστο Μπαλαντίνα, μέλος της οργάνωσης του Αρτέμη Σώρρα) Θέμης Σοφός έκανε λόγο ακόμη και για λειτουργία της οργάνωσης «Ελλήνων Ελευσις» ως εγκληματική.

Ο γνωστός δικηγόρος αποκάλυψε πως η δολοφονία της Θώμης Κουμπούρα έγινε κατά το διάστημα που η αδικοχαμένη δήλωνε την αρνητική της εικόνα για τα όσα διαδραματίζονται στην οργάνωση του Αρτέμη Σώρρα «Ελλήνων Έλευσις».

Μεταξύ άλλων ο δικηγόρος Θέμης Σοφός ανέφερε στο ραδιόφωνο του Alpha:

«Το θύμα ήταν μέλος της οργάνωσης Ελλήνων Έλευσις, αργότερα αποχώρησε και είχε εκδηλώσει αρνητική εικόνα για όσα διαδραματίζονται στην Οργάνωση του Αρτέμη Σώρρα. Έχουν γίνει και άλλες καταγγελίες από πολίτες που όταν ήθελαν να φύγουν από την οργάνωση φαίνεται να έχουν υποστεί βιοπραγίες. Πρέπει να ελεγχθεί η οργάνωση του Αρτέμη Σώρρα, σύμφωνα με τις καταγγελίες ενδεχομένως να μιλάμε ακόμα και για εγκληματική οργάνωση»

«Απειλές από μέλη της «Ελλήνων Έλευσις» σε όσους ήθελαν να φύγουν από την κίνηση»

«Μέλη που ήθελαν να αποχωρήσουν από την οργάνωση του Αρτέμη Σώρρα φέρονται να έχουν υποστεί βιαιοπραγίες και να έχουνε βρεθεί θύματα βίας και εκβιασμού από άλλα μέλη της Ελλήνων Έλευσις. Καλώ δημοσίως όλα τα μέλη του Αρτέμη Σώρρα που έχουν υποστεί απειλές, εκβιασμό ή βιαιοπραγίες να καταθέσουν γιατί πρόκειται για πολύ σοβαρό θέμα με μεγάλο βάθος και εύρος. Κατατίθενται σοβαρές μαρτυρίες αλλά δε μπορώ πω τίποτα παραπάνω. Έχουμε να κάνουμε ενδεχομένως με εγκληματική οργάνωση. Πρέπει να δούμε τα στοιχεία που συλλέγονται και να δούμε τι θα συμβεί»

Για την σχέση της Θώμης Κουμπούρα με τον Χρήστο Μπαλαντίνα: «Η Θώμη είχε εκφράσει την άρνησή της σε οποιαδήποτε σχέση μαζί του. Η ίδια τον είχε απομακρύνει πολλές φορές. Από τα κοινωνικά δίκτυα μπορεί να δει την κανείς την δημόσια παρουσία του Χρήστου Μπαλατίνα και μπορεί να έχει μία πλήρη εικόνα για την προσωπικότητά του. Αυτοί ήταν και οι λόγοι που ήθελε να τον απομακρύνει το θύμα. Στο πλαίσιο της οργάνωσης είχε συναντήσεις μαζί του».

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση