HomeHL-SportsΑΕΚ – Παναιτωλικός 0-0

ΑΕΚ – Παναιτωλικός 0-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δύο ακόμα βαθμούς πέταξε η ΑΕΚ, η οποία έμεινε στο 0-0 με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ σε παιχνίδι για την εξ αναβολής πρώτη αγωνιστική της Super League.

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, όμως δεν μπόρεσε να πετύχει το γκολ που έψαχνε. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους χάθηκε στο 25’, όταν ο Κυριακίδης έκανε άστοχη έξοδο σε κόρνερ και ο Πέκχαρτ με προβολή δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου οι Γιόχανσον, Πατίτο και Σιμόες προσπάθησαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα, αλλά οι προσπάθειές τους κόντραραν σε αμυντικούς με αποτέλεσμα το 0-0 να μην αλλάξει.

Η Ένωση συνέχισε να πιέζει και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 67’ ο Μπακασέτας έκανε τη σέντρα ο Μάνταλος έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Παναιτωλικός έχασε την πρώτη του μεγάλη ευκαιρία. Ο Κλέσιο εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κολοβέτσιου, βγήκε τετ-α-τετ με τον Μπάρκα, αλλά το σουτ που επιχείρησε κατέληξε λίγο έξω.

Η επόμενη καλή στιγμή της ΑΕΚ καταγράφηκε στο 76’ με σουτ του Μάνταλου, ενώ στο 78’ ο Κυριακίδης απομάκρυνε εντυπωσιακό το σουτ του Γιόχανσον.

Τα λεπτά κυλούσαν και στο 88’ ο Σιμόες έκανε το σουτ, αλλά ο Κυριακίδης και πάλι έδιωξε σωτήρια. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων η ΑΕΚ έχασε ακόμη μια μοναδική ευκαιρία να σκοράρει. Ο Λαμπρόπουλος βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Κυριακίδη, αλλά η κεφαλιά που έκανε δεν ήταν η καλή και ο κίπερ του Παναιτωλικού απομάκρυνε.

Κίτρινες κάρτες: Γκάλο, Σιμόες – Ρότσα, Μάρκος Πάουλο, Φάρλεϊ

ΑΕΚ (Ζοζέ Μοράις): Μπάρκας, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς (85′ Χριστοδουλόπουλος), Μάνταλος, Πατίτο (66′ Μπακασέτας), Πέκχαρτ (78′ Βάργκας).

Παναιτωλικός (Γιάννης Μαντζουράκης):
Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Χαντάκιας, Λουίς Ρότσα, Κουτρομάνος (90′ Μάλης), Μάρκος Πάουλο, Κλέσιο, Φάρλεϊ (87′ Βασιλούδης), Μουνιός, Μαρκόφσκι (82′ Παπουτσογιαννόπουλος).

Διαφήμιση
Διαφήμιση