HomeΣΠΟΡΠανθρακικός Χανιά 0-2

Πανθρακικός Χανιά 0-2

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το ντεμπούτο που πραγματοποίησε ο Σάκης Παπαβασιλείου στην τεχνική ηγεσία των Χανίων συνοδεύτηκε από νίκη με αντίπαλο τον Πανθρακικό σε ματς που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης  για την 8η αγωνιστική της Β’ Εθνικής. Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε από τα τέρματα που πέτυχαν οι Πετρούσης (69’ αυτ.) και Σταματή (90+1’).

Λίγα πράγματα στο α’ ημίχρονο

Σε μέτρια επίπεδα απόδοσης κυμάνθηκαν οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο. Σε δύο περιπτώσεις απείλησαν οι γηπεδούχοι χάρη σε σουτ που επιχειρήθηκαν από τους Πολίμο (21’ συρτό) και Μπεκατώρο (28’), αλλά ο Αθανασίου βρέθηκε σε ετοιμότητα.

Οι φιλοξενούμενοι απορρόφησαν πλήρως όση πίεση δέχθηκαν διατηρώντας το μηδέν στην ανάπαυλα.

Πιο αποτελεσματικά τα Χανιά

Τα Χανιά μπήκαν δυναμικά στο β’ ημίχρονο και ο Γκαραβάλης αποσόβησε το γκολ σε πλασέ εξ επαφής του Τσουκάνη μετά από 48 λεπτά στο ματς! Με δύο κλασσικές ευκαιρίες απάντησε ο Πανθρακικός!

Αρχικά, ο Κουσίδης βρήκε τον Ηλιάδη μέσα στη μεγάλη περιοχή και προς τα δεξιά στο ύψος της μικρής περιοχής που σούταρε, όμως ο Αθανασίου πετάχτηκε εντυπωσιακά και έδιωξε στο 55’.

Μία λανθασμένη εκτίμηση του Αθανασίου σε σέντρα του Πλέγα απέφερε μία ακόμη φάση, αλλά ο νεαρός μεσοεπιθετικός βιάστηκε να πλασάρει και αστόχησε στο 57ο λεπτό.

Τα Χανιά «πάγωσαν» την Κομοτηνή, όταν ο Πετρούσης πήγε ν’ απομακρύνει σέντρα του Σταματή πετυχαίνοντας αυτογκόλ στο 69ο λεπτό!

Στον αντίποδα, ο Πανθρακικός προσπάθησε ν’ ανταποδώσει με σουτ του Κουσίδη εκτός περιοχής στο 71’ και κεφαλιά του Ηλιάδη (78’) δίχως αποτέλεσμα.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων! Συγκεκριμένα, ο Πετρούσης έκανε λανθασμένα την κεφαλιά προς τα πίσω για να επωφεληθεί ο Σταματής πλασάροντας στα δίχτυα.

Ο 23χρονος επιθετικός πέτυχε το δεύτερο γκολ της σαιζόν μετά από εκείνο στην εντός έδρας ήττα από τον Αχαρναϊκό (2-3, 04/12/2016). Επομένως, τα Χανιά επέστρεψαν στις νίκες έπειτα από τέσσερις σερί ήττες. Δίχως νίκη επί τρίτο διαδοχικό ματς έμεινε ο Πανθρακικός.

Ο Κωνσταντίνος Κοτσάνης από τη Δράμα διηύθυνε την αναμέτρηση, με βοηθούς τους  Καραΐσκο από Έβρο και Ζήρδα από Δράμα αντίστοιχα, ενώ τέταρτος ήταν ο Τρακαλιάνης από τις Σέρρες.

Κίτρινες: 30’ Καρδάρης45’ Ηρακλής, 50’ Βαρούχας, 86’ Ζέρης

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Κώστας Βασιλακάκης): Γκαραβέλης, Κάρδαρης, Πετρούσης, Μπουγαΐδης, Πολίμος, Ηλιάδης, Γαβριηλίδης, Πλέγας (71’ Ζυγκερίδης), Μπεκατώρος (56’ Ρομπέρ), Κουσίδης, Νικόλτσης (86’ Ρουσσάκης).

ΧΑΝΙΑ (Σάκης Παπαβασιλείου): Αθανασίου, Ζέρης, Δαμιανάκης, Ηρακλής, Θεολόγου, Φουρλάνος, Τσουκάνης, Ντούμος (65’ Κοζάκης), Αποστολόπουλος, Σταματής, Βαρούχας (88’ Παρασκευόπουλος).