HomeHL-SportsΚέρκυρα – Ατρόμητος 1-1

Κέρκυρα – Ατρόμητος 1-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Από ένα βαθμό πρόσθεσαν στη συγκομιδή τους Κέρκυρα και Ατρόμητος μετά το ισόπαλο 1-1 στο «Νησί των Φαιάκων» που διεξήχθη στο πλαίσιο της εξ αναβολής πρώτης αγωνιστικής της Super League. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 5’ με τον Κόντο, ενώ στο 9’ ισοφάρισε ο Λε Ταλέκ.

Οι Φαίακες ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 81’ ο Τουράμ.

 Το ματς ξεκίνησε με δύο γρήγορα γκολ που έμελλε να είναι και τα τέρματα που έκριναν την αναμέτρηση. Αρχικά, στο 3’, ο Κουτζαβασίλης της Κέρκυρας σταμάτησε τον Λημνιό σε τετ-α-τετ και δύο λεπτά μετά η Κέρκυρα άνοιξε το σκορ με πλασέ του Κόντου.

Ο Ατρόμητος απάντησε άμεσα, καθώς στο 9΄ ο Λε Ταλέκ από κοντά ισοφάρισε σε 1-1. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός έπεσε και το 1-1 παρέμεινε στο πρώτο μέρος με την Κέρκυρα να έχει μία πολύ καλή ευκαιρία στο 37’, όταν ο Γκορμπούνοφ εξουδετέρωσε με διπλή προσπάθεια το σουτ του Σπίνουλα.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε δυνατές μονομαχίες, αλλά ελάχιστες φάσεις. Στο 55΄ ο Τουράμ απέφυγε τον Γκορμπούνοφ, αλλά από πλάγια δεν μπόρεσε να τελειώσει τη φάση, ενώ στο 69΄ η κεφαλιά του Λε Ταλέκ έφυγε άουτ. Στο 81΄ αποβλήθηκε ο Τουράμ, καθώς χτύπησε δύο παίκτες του Ατρόμητου, όμως μέχρι το τέλος το 1-1 δεν άλλαξε.

Γκολ: 5’ Κόντος – 9’ Λε Ταλέκ

Κίτρινες κάρτες:
Σιόντης, Κόντος – Κεϊτά, Πλατέλλας, Κατράνης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης

Κόκκινες κάρτες:
81’ Τουράμ

Κέρκυρα:
Κουτζαβασίλης, Σπίνουλας, Ιωάννου, Σιόντης, Ζαραδούκας (51’ Γκόμες), Κόντος, Ντιμιτρόφσκι, Γεωργίου, Ζορμπάς (86′ Ντουαλά), Νίκιτς (46’ Ανδρεόπουλος), Τουράμ.

Ατρόμητος:
Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης (71’ Κεϊτά), Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κατράνης (83’ Μπιτόλο), Μπάγκα, Κεϊτά, Λημνιός, Τόνσο, Μπρίτο (59’ Πλατέλλας), Λε Ταλέκ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση