Στις 11 αύριο το πρωί αναμένεται να απολογηθούν στην ανακρίτρια οι τέσσερις άνδρες από το Πακιστάν, οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στην αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε στο Πετροκεφάλι της Μεσαράς χθες το βράδυ.

Οι τέσσερις συλληφθέντες, ο 34χρονος και οι άλλοι τρεις ομοεθνείς του που υποδείχθηκαν από τους συγκατοίκους τους 26χρονου θύματος της επίθεσης ως οι δράστες, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Ηρακλείου, ο οποίος άσκησε σε βάρος του 34χρονου που φέρεται να χτύπησε με μαχαίρι τον νεαρό άνδρα ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, ενώ σε βάρος των υπόλοιπων τριών ασκήθηκε δίωξη για συνέργεια στην απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Το χρονικό

Όπως έγραψε ήδη το cretapost, όλα ξεκίνησαν χθες το βράδυ όταν ομάδα τεσσάρων Πακιστανών πήγαν στο σπίτι ομοεθνή τους, όπου συγκατοικούσε μαζί με άλλους τέσσερις νεαρούς άνδρες, και άρχισαν να λογοφέρνουν έντονα, για άγνωστη μέχρι στιγμής αφορμή.

Πολύ γρήγορα τα πνεύματα οξύνθηκαν και σύμφωνα με την καταγγελία των φίλων του 26χρονου θύματος, ο 34χρονος άρπαξε ένα μαχαίρι και χτύπησε με αυτό τον συγκάτοικό τους.

Ο 26χρονος Πακιστανός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Διαφήμιση
Διαφήμιση