Μίλησαν και πάλι τα… μαχαίρια στην Κρήτη καθώς μία ομάδα νεαρών ανδρών στο Πετροκεφάλι Μεσαράς έλυσε τα προβλήματά της με αιματηρό τρόπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα ξεκίνησαν χθες το βράδυ όταν ομάδα Πακιστανών πήγαν σε σπίτι ομοεθνή τους και άρχισαν να λογοφέρουν έντονα.

Το ένα, έφερε το άλλο και τελικά ένας από την παρέα έβγαλε το μαχαίρι και το κάρφωσε στο νεαρό Πακιστανό.

Ο 26χρονος Πακιστανός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή ενώ η αστυνομία έχει προχωρήσει σε συλλήψεις τριών ατόμων.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθησαν, σήμερα (04.01.2016) πρώτες πρωινές ώρες, σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μοιρών και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, τέσσερις αλλοδαποί υπήκοοι Πακιστάν ηλικίας 34, 22, 27 και 26, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και απλή σωματική βλάβη, στο Ηράκλειο.

Ειδικότερα, ύστερα από καταγγελία τεσσάρων αλλοδαπών υπηκόων Πακιστάν, χθες (03.01.2017) το βράδυ, οι συλληφθέντες με ακόμη δύο άτομα (ομοεθνείς τους), αφού εισήλθαν σε οικία που διαμένουν πέντε αλλοδαποί υπήκοοι Πακιστάν (μεταξύ των οποίων και οι καταγγέλοντες, ηλικίας 26, 23, 25, 26 και 27 ετών), τους απείλησαν με μαχαίρι που κρατούσε ο 22χρονος ενώ ο 26χρονος κρατώντας ξύλο τους χτύπησε. Στη συνέχεια ο 34χρονος τραυμάτισε με μαχαίρι τον 26χρονο.

Από την διενεργηθείσα προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Μοιρών προέκυψε ότι οι συλληφθέντες είχαν προβεί στις συγκεκριμένες αξιόποινες πράξεις.

Άμεσα από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, αναζητήθηκαν και εντοπίστηκαν οι τέσσερις δράστες και συνελήφθησαν.

Ο 26χρονος νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση