HomeHL-SportsΗ αποστολή του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα

Η αποστολή του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με προπόνηση που έγινε την Τρίτη  το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το πρώτο παιχνίδι του 2017, κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο (Τετάρτη 3μμ).

Στην προγραμματισμένη και αναμενόμενη απουσία του τραυματία Αντώνη Μπουρσέλη από το παιχνίδι, προστέθηκε και αυτή του Αγγελου Χαντί, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχασε προπονήσεις από ένα τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε, με αποτέλεσμα να μην είναι 100% έτοιμος και έτσι ο Νίκος Νιόπλιας τον άφησε εκτός αποστολής..

Για πρώτη φορά στην 18αδα του ΟΦΗ μετέχει ο Παύλος Μητρόπουλος, νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ.

Στην αποστολή, του ΟΦΗ μετέχουν οι: Δάφκος, Δερμιτζάκης, Μίκιτς, Κιάσσος, Κομεσίδης, Οστοιτς, Κώτσιος, Βαλλιάνος, Κοιλιάρας, Νάστος, Μητρόπουλος, Αντουκόρ, Χίσι, Ογκμποε, Μάνος, Μιλοσάβλιεφ, Ράντι και Βουό.

Εκτός αποστολής έμειναν οι: Μπουρσέλης, Χαντί, Μπολάκης, Ροβίθης, Φαζός, Βρεττός, Κασμερίδης,  Τουγλής, Κοντογιάννης, Μανιαδής.

Η  αποστολή του ΟΦΗ, την Τρίτη  στις 6μμ θα δειπνήσει στο ξενοδοχείο Galaxy και απο εκεί θα μεταβεί στο αεροδρόμιο για να πετάξει με απευθείας πτήση για την Θεσσαλονίκη.

Η αποστολή του ΟΦΗ θα επιστρέψει και πάλι αεροπορικώς την Τετάρτη  το βράδυ στο Ηράκλειο, μετά το παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση