HomeΕΛΛΑΔΑΠΑΣΟΚ vs Πολάκη

ΠΑΣΟΚ vs Πολάκη

«Το Δημόσιο Σύστημα Υγείας που βρίσκεται ένα βήμα πριν από την κατάρρευση»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επίθεση στον αναπληρωτή υπουργό υγείας Παύλο Πολάκη εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ, σχετικά με την ανάρτηση του στο facebook με αφορμή δημοσίευμα του Guardian για την κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία στην Ελλάδα. Ο κ. Πολάκης έκανε λόγο για «αισχρά ψέματα και στοιχεία του 2012» και μεταξύ άλλων έγραψε στο facebook:

«Δεν σε πιστεύει κάνεις πια από τους εργαζόμενους των νοσοκομείων, πάρα μόνο το παρεάκι σου. Είσαι το ίδιο ξεφτίλας με τον Γιωργακη που για να φέρει εδώ το ΔΝΤ έβριζε τη χώρα που ήταν πρωθυπουργός. Δείχνει τον πανικό που έχει πιάσει και σένα που σε λίγο καιρό δε θα είσαι πια πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ».

Το ΠΑΣΟΚ σε σχετική ανακοίνωση του αναφέρει:

«Στην απάντησή του μέσω Facebook, όπως συνηθίζει ο αναπληρωτής υπουργός υγείας με το γνώριμο απαράδεκτο για το αξίωμα που φέρει ύφος, ξιφουλκεί κατά πάντων.

Είναι δοκιμασμένος τρόπος να θολώνεις νερά για να μην αναλαμβάνεις  τις ευθύνες σου για τις 150 κλίνες στις κλειστές ΜΕΘ ενώ η γρίπη είναι σε έξαρση και πολλοί συνάνθρωπο μας χάνουν τη ζωή τους

Για τους διορισμούς γιατρών και νοσηλευτών  που όλο αναγγέλλονται και δε γίνονται.

Για το Δημόσιο Σύστημα Υγείας που βρίσκεται ένα βήμα πριν από την κατάρρευση.

Η ιστορική συμβολή του ΠΑΣΟΚ στην υγεία με τη δημιουργία του ΕΣΥ, δεν αμφισβητείται από κανέναν.

Ο ελληνικός λαός δε θέλει όμως άλλες σκιαμαχίες με το παρελθόν. Απαιτεί από την Κυβέρνηση, λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετώπιζε καθημερινά.

Εάν γινόταν κάτι τέτοιο δε θα χρειαζόταν να έρθει ο guardian για να πέσουν τα φώτα σε όσα τόσες φορές έχουμε καταγγείλει!».

newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση