HomeΚΡΗΤΗΕπιτυχημένη η εκδήλωση ενάντια στην ενδοοικογενειακή βία στο Αρκαλοχώρι

Επιτυχημένη η εκδήλωση ενάντια στην ενδοοικογενειακή βία στο Αρκαλοχώρι

Δημόσιο ευχαριστήριο από τον Σύνδεσμο μελών γυναικείων σωματείων Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

O «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΕΛΩΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ & Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ» εκφράζει – με ανακοίνωσή του – τις θερμές ευχαριστίες του, προς την Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου, Καστελίου & Βιάννου, το Δήμο Μίνωα Πεδιάδος και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αρκαλοχωρίου, για τη συνδιοργάνωση της εκδήλωσης με θέμα: «Μιλάμε ανοιχτά για την ενδο-οικογενειάκή βία», που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28/12/2016 στις 5:00 το απόγευμα, στην αίθουσα του πολύκεντρου Ιεράς Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου, Καστελίου & Βιάννου.

Επίσης, ευχαριστεί ιδιαίτερα το Αστυνομικό Τμήμα Αρκαλοχωρίου, το Κέντρο Υγείας Αρκαλοχωρίου και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (Περιφερειακό Τμήμα Ηρακλείου) για την συμμετοχή τους στην εκδήλωση και την ουσιαστική συνεργασία τους στο φλέγον θέμα της ενδοοικογενειακής βίας.

Είναι εξαιρετικά ενθαρρυντικό στις μέρες που διανύουμε, να υπάρχουν φορείς οι οποίοι ενώνουν τις δυνάμεις τους και εργάζονται για την επίτευξη ενός κοινού στόχου που είναι η καταπολέμηση της κακοποίησης και της ενδοοικογενειακής βίας, ενός φαινομένου με πολλές προεκτάσεις στο κοινωνικό γίγνεσθαι.

Διαφήμιση
Διαφήμιση