HomeHL-9Στην Ιεράπετρα τους γύρευαν… στο Ηράκλειο τους βρήκαν

Στην Ιεράπετρα τους γύρευαν… στο Ηράκλειο τους βρήκαν

Στα χέρια των διωκτικών αρχών οι ληστές της Ιεράπετρας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στα χέρια των διωκτικών αρχών βρίσκονται από το μεσημέρι οι δύο άνδρες που στις 2 Ιανουαρίου στην Ιεράπετρα λήστεψαν με την απειλή βίας έναν 79χρονο ηλικιωμένο, ενώ νωρίτερα είχαν αρπάξει από το σπίτι μίας 83χρονης γυναίκας στην ίδια περιοχή το ποσό των 115 ευρών.

Οι δύο άνδρες που κατηγορούνται για διάπραξη ληστείας σε βάρος του 79χρονου αλλά και για την κλοπή σε βάρος της 83χρονης, συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς στο Ηράκλειο, λίγες ώρες αργότερα.

Πρόκειται για έναν 40χρονο και έναν 51χρονο, οι οποίοι χθες το μεσημέρι, σύμφωνα με την καταγγελία του 79χρονου γέροντα, μπήκαν στο σπίτι του αφού προηγουμένως έσπασαν το τζάμι της εξώπορτας και στη συνέχεια με την απειλή βίας και έχοντας πάνω τους όπλο, υποχρέωσαν τον ηλικιωμένο άνδρα να τους παραδώσει το ποσό των 1.070 ευρώ που είχε στην κατοχή του καθώς και διάφορα έγγραφα.

Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Νωρίτερα, οι ίδιοι δράστες είχαν μπει στο σπίτι της 83χρονης γυναίκας και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί κατόρθωσαν να αρπάξουν τα 115 ευρώ και διάφορα άλλα έγγραφα.

Μετά την καταγγελία που έγινε από το θύμα της ληστείας στην Ασφάλεια της Ιεράπετρας, οι διωκτικές αρχές εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Νωρίτερα σήμερα, οι δύο δράστες έπεφταν στα χέρια των αστυνομικών στο Ηράκλειο. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Λασιθίου.

Η αστυνομική έρευνα, ωστόσο, από την Ασφάλεια Ιεράπετρας συνεχίζεται, καθώς εξετάζεται το ενδεχόμενο να εμπλέκονται και σε άλλες ανάλογες πράξεις.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση