HomeΣΠΟΡΠάει Χανιά ο Βασιλείου

Πάει Χανιά ο Βασιλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έλυσε το συμβόλαιό του με τη Δόξα Μεγαλόπολης

Προαγωγή για τον Κώστα Βασιλείου, ο οποίος μετά από ένα καλό πρώτο μισό της σεζόν στη Δόξα Μεγαλόπολης αποχώρησε από αυτή, όπως επιβεβαίωσε με τοποθέτησή του στο facebook.

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός δεν ανέφερε σε αυτή που θα συνεχίσει την καριέρα του, αλλά όλα δείχνουν ότι έχει δώσει τα χέρια με τα Χανιά και η απόκτησή του θα επισημοποιηθεί προσεχώς.

Αναλυτικά έγραψε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ποδοσφαιρική μου «στέγη» για το πρώτο μισό της σεζόν που διανύουμε, την «οικογένεια» της ΑΟ ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ!

Οι άνθρωποί εδώ είναι εξαιρετικοί, με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και πραγματικά μου φέρθηκαν άψογα, σε σημείο που αισθανόμουν ότι βρισκόμουν στο σπίτι μου! Τόσο ο πρόεδρος όσο και οι υπόλοιποι συντελεστές της φετινής προσπάθειας της Δόξας, φέρθηκαν άκρως επαγγελματικά και δεν έχω παρά να τους θυμάμαι με τις καλύτερες αναμνήσεις.

Θα ήθελα να πω ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον προπονητή μου Κύριο Βασίλη Κούβαλη που στάθηκε δίπλα μου σαν… πατέρας μου και μου έδωσε τεράστιο κίνητρο να αποδίδω σε κάθε ματς στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων μου!

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίχτες μου και να τους πω ότι το ταλέντο υπάρχει σε περίσσιο βαθμό στην ομάδα και με σκληρή δουλειά και πίστη στις δυνατότητες τους θα μπορέσουν να επιτύχουν τους στόχους τους!! Ένα μεγάλο εις το επανιδείν λοιπόν, στην ομάδα της Δόξας φεύγοντας γεμάτος!!!».