HomeHL-WorldΞυλοκόπησαν σχεδιαστή μόδας στην Κωνσταντινούπολη γιατί επέκρινε την κυβέρνηση

Ξυλοκόπησαν σχεδιαστή μόδας στην Κωνσταντινούπολη γιατί επέκρινε την κυβέρνηση

Γιατί θεωρήθηκε ότι προσέβαλε τη χώρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στα χέρια οργισμένων κουκουλοφόρων, πριν τον συλλάβει η αστυνομία, έπεσε Τούρκος σχεδιαστής με το που προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης.

Ο λόγος για τον σχεδιαστή Μπαρμπαρός Σανσάλ ο οποίος απελάθηκε από τα κατεχόμενα στην Κύπρο γιατί ανέβασε στα social media βίντεο που θεωρήθηκε ότι προσβάλλει την Τουρκία.

Συγκεκριμένα, σε βίντεο που είχε ανεβάσει πριν την αλλαγή του χρόνου έλεγε: «Αυτή την ώρα είμαι στην βόρεια Κύπρο και ο νέος χρόνος έχει μπει λόγω της καταπίεσης που υπήρξε. Στην Κυπριακή Δημοκρατία θα μπει ο νέος χρόνος σε μια ώρα. Σε λίγο θα πάω στη Λευκωσία και θα γιορτάσω κι εκεί… Εσείς συνεχίστε να γιορτάζετε μέσα σε τόση βρωμιά, ντροπή και αθλιότητα».

 

Ο σχεδιαστής στη συνέχεια απελάθηκε και ενώ κατέβαινε τις σκάλες του αεροπλάνου στο Ατατούρκ δέχθηκε επίθεση από ομάδα κουκουλοφόρων οι οποίοι τον ξυλοκόπησαν, ενώ εκείνος έτρεχε να τους ξεφύγει.

Όπως αναφέρουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης τον Μπαρμπαρός Σανσάλ περίμενε η αστυνομία στο αεροδρόμιο Ατατούρκ για να τον συλλάβει.

Σημειώνεται ότι το ψευδοκράτος της Κύπρου έχει αποφασίσει η ώρα να συμβαδίζει όχι με αυτή της υπόλοιπης Ευρώπης, αλλά με αυτή της Τουρκίας, η οποία έχει παραμείνει στη θερινή ώρα.

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση