HomeHL-GreeceΑπολογείται σήμερα ο δολοφόνος της παιδοψυχιάτρου

Απολογείται σήμερα ο δολοφόνος της παιδοψυχιάτρου

Ταυτοποιήθηκε και το DNA του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη μία το μεσημέρι σήμερα πήρε προθεσμία να απολογηθεί ο 39χρονος που συνελήφθη ως δράστης της στυγερής δολοφονίας της 45χρονης παιδοψυχίατρου στη Λαμία.

Κατά την προσαγωγή του στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας ήταν ανέκφραστος και απέφυγε να πει το ο,τιδήποτε. Το ίδιο ανέκφραστος ήταν και όταν άκουσε τις βαριές κατηγορίες από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών της Λαμίας Νικήτα Θεολογίτη, ενώ λίγο αργότερα ζήτησε από τον ανακριτή προθεσμία να απολογηθεί.

Ο δικηγόρος του, Λεωνίδας Κουμπούρας, απέφυγε την οποιαδήποτε αναφορά σε ισχυρισμούς παραπέμποντας στην απολογία του πελάτη του σήμερα, Τρίτη.

Αντίθετα έγινε γνωστό είναι ότι λίγη ώρα πριν από την προσαγωγή του στο δικαστικό μέγαρο της Λαμίας είχαν φτάσει από τα ειδικά εργαστήρια της αστυνομίας και οι απαντήσεις για το γενετικό υλικό που είχε αποσταλεί προς εξέταση.

Πρόκειται για γενετικό υλικό που εντοπίστηκε στο σπίτι του θύματος, αλλά και στα νύχια της 45χρονης, καθώς όλα τα στοιχεία περιγράφουν ότι υπήρξε πάλη ανάμεσα στο θύμα και το δράστη πριν από τη δολοφονία.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, «υπάρχει πλέον ταυτοποίηση όλων των στοιχείων από τα ευρήματα ανεξάρτητα από τη στάση την οποία τηρεί ο κατηγορούμενος».

Στο βίντεο ο Χρήστος Μπαλαντίνας, ο φερόμενος ως δολοφόνος της Παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα, λίγο πριν τη σύλληψή του αναφέρεται δημόσια σε «σκευωρία εναντίον του»

«Ναι εγώ τη σκότωσα»

«Ναι εγώ σκότωσα τη Θώμη Κουμπούρα» ομολόγησε το Σάββατο στους αστυνομικούς ο άνδρας που από το μεσημέρι της Παρασκευής ανακρίνονταν ως ο Νο1 ύποπτος για τη δολοφονία της 45χρονης παιδοψυχίατρου.

Η διαδικασία της ανάκρισης δεν ήταν εύκολη υπόθεση, καθώς ο δράστης μιλούσε ασυνάρτητα.

Ωστόσο η επιμονή των αστυνομικών και η μεθοδευμένη δουλειά τους τον έφεραν σε αδιέξοδο και τον οδήγησαν στην ομολογία, χωρίς όμως να αναφέρει τους λόγους που τον οδήγησαν στο έγκλημα.

Ο 39χρονος από την πρώτη στιγμή έλεγε διάφορες ασυναρτησίες και όπως ήταν φυσικό υπέπεσε σε σωρεία αντιφάσεων, ενώ δεν μπορούσε να απαντήσει σε βασικά ερωτήματα των αστυνομικών, ούτε να δικαιολογήσει τα ευρήματα και τα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί.

Τελικά γύρω στις 03:00 τα ξημερώματα τους είπε: «Αν είναι έτσι όπως τα λέτε, εγώ τη σκότωσα, αλλά δεν θυμάμαι πώς το έκανα». Αμέσως, εκδόθηκε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση