HomeΕΛΛΑΔΑΆδωνις: Λάθος που ο Καμμένος αλλάζει τις στολές σαν τα πουκάμισα

Άδωνις: Λάθος που ο Καμμένος αλλάζει τις στολές σαν τα πουκάμισα

Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ως «λάθος» χαρακτήρισε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης το γεγονός πως ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος αλλάζει τις στολές σαν τα πουκάμισα.

«Η στολή δίνεται σε κάποιον που έχει κοπιάσει πάρα πολύ για αυτήν, με θυσίες, με κόπους» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στον Realfm 97,8.

«Προτιμώ που είναι ο Καμμένος εκεί, από το να είχα κανέναν συριζαίο περίεργο στο υπουργείο Άμυνας. Ο Καμμένος έχει εθνικές ευαισθησίες δεν είναι άπατρις. Πιστεύω ότι σέβεται τις Ένοπλες Δυνάμεις, αγαπάει τη στολή» σημείωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και τομεάρχης Άμυνας.

«Το μόνο επικίνδυνο με τον Καμμένο είναι ότι επειδή είναι πολύ συναισθηματικός και παρορμητικός πρέπει να είναι προσεκτικός. Αυτή θέση θέλει έναν άνθρωπο προσεκτικό» πρόσθεσε.

Όταν ρωτήθηκε για το εάν θα βοηθήσει τον κ. Καμμένο ως τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ ο κ. Γεωργιάδης απάντησε πως όσοι περιμένουν να δουν «κοκορομαχία» μεταξύ τους, αποκλείεται.

«Η εθνική άμυνα δεν είναι χώρος για κοκορομαχία. Όπου μπορεί η ΝΔ να είναι χρήσιμη για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, για τους αξιωματικούς μας, για το πολιτικό προσωπικό, για τους κατώτερους αξιωματικούς, για τους οπλίτες, η ΝΔ θα είναι μαζί τους για να τους βοηθήσουμε, δεν θα είναι για να κάνει φασαρία» κατέληξε ο κ. Γεωργιάδης.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση