HomeHL-9Η κακοκαιρία έφερε… προβλήματα στην Κρήτη

Η κακοκαιρία έφερε… προβλήματα στην Κρήτη

Κεραυνός έπεσε σε σπίτι, πτώσεις δέντρων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πολλά προβλήματα έφερε σε όλη την Κρήτη η κακοκαιρία που από χθες το απόγευμα σαρώνει όλο το νησί με την πυροσβεστική, την αστυνομία αλλά και τις υπηρεσίες της πολιτικής προστασίας και των τεσσάρων νομών να βρίσκονται σε επιφυλακή.

Χθες η Πυροσβεστική κλήθηκε για άντληση υδάτων από κτίριο που πλημμύρισε στην οδό Κονδυλάκη, ενώ οι πυροσβέστες έσπευσαν σε τρεις τουλάχιστον περιπτώσεις σε διάφορα σημεία του Ηρακλείου για την κοπή δέντρων που λύγισαν από τους ανέμους. Εξάλλου, υπήρξε νωρίτερα επιχείρηση για την απομάκρυνση αντικειμένου από το οδόστρωμα, στον δρόμο προς τα Σπήλια, λίγο μετά την Κνωσό.

Την ίδια ώρα στην εθνική οδό Χανίων – Ρεθύμνου, στο ύψος των Καλυβών – οι δυνατοί άνεμοι έριξαν ένα δέντρο πάνω σε αυτοκίνητο που βρισκόταν εν κινήσει. Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί ωστόσο το αυτοκίνητο έγινε… σμπαράλια!

Παράλληλα στα Χανιά, οι ισχυροί άνεμοι έριξαν μία πινακίδα ενός καταστήματος πάνω σε καλώδια της ΔΕΗ στο κέντρο της πόλης με την αστυνομία να σπεύδει στο σημείο και να τοποθετεί ειδική σήμανση. Στο σημείο βρέθηκε και συνεργείο της ΔΕΗ.

Κεραυνός κατέστρεψε την ηλεκτρική εγκατάσταση ενός σπιτιού

Ένας κεραυνός ήταν η αιτία να καταστραφεί όλη η ηλεκτρική εγκατάσταση ενός σπιτιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες νωρίς το βράδυ – την ώρα που έπεφταν βροχή οι… κεραυνοί – ένας έπεσε σε σπίτι στα Καλέσα του δήμου Μαλεβιζίου με αποτέλεσμα να καεί ο πίνακας ηλεκτρικής εγκατάστασης.

Ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση