HomeΚΡΗΤΗΧαμόγελα και ελπίδα στην χριστουγεννιάτικη εκδήλωση προς τιμήν των παιδιών

Χαμόγελα και ελπίδα στην χριστουγεννιάτικη εκδήλωση προς τιμήν των παιδιών

Από τη ΝΟΔΕ Ηρακλείου για τον Σύλλογο «η Ροδαυγή»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο πλαίσιο των δράσεων που πραγματοποιεί η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας την περίοδο των εορτών, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016, στις 11:00 π.μ., ειδική χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στα κεντρικά γραφεία της (Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 38, Ηράκλειο) προς τιμήν των παιδιών του Συλλόγου γονέων, κηδεμόνων και φίλων Ατόμων με Νοητική Υστέρηση «Η Ροδαυγή».

Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου κ. Καλλέργος Βουλγαράκης και ο Αν/της Πρόεδρος κ. Βαγγέλης Καρκανάκης, με κοινή δήλωσή τους, ανέφεραν: «Τις άγιες αυτές ημέρες στεκόμαστε δίπλα σε όσους το έχουν ανάγκη. Παράλληλα, ευχαριστούμε όλους εκείνους που πιστοί στο καθήκον στερούνται τις εορτές και οικογενειακές στιγμές. Η ΝΟΔΕ Ηρακλείου με τη σημερινή δράση κοινωνικής αλληλεγγύης θέλει να αναγνωρίσει το έργο του Συλλόγου «η Ροδαυγή», να επικροτήσει την κοινωνική προσφορά και να στείλει το μήνυμα ότι η έμπρακτη κοινωνική στήριξη δεν έχει κομματικές αποχρώσεις».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και έδωσαν ευχές ο Γραμματέας του Κόμματος και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης και ο Ευρωβουλευτής κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Κατά την εκδήλωση απεύθυναν χαιρετισμό και ευχές η κ. Ελένη Τσαντηράκη, μέλος της ΝΟΔΕ και υπεύθυνη θεματικού τομέα κοινωνικής πρόνοιας και η κ. Ελένη Κτιστάκη, αν. Γραμματέας Σχέσεων Κοινωνίας – Κόμματος.

Η κ. Γεωργία Λιαπάκη, Πρόεδρος του Συλλόγου «η Ροδαυγή», εκ μέρους των παιδιών και των μελών του Συλλόγου, καθώς και οι γονείς που συνόδευαν τα παιδιά, ευχαρίστησαν τη ΝΟΔΕ και τα στέλεχή της για την ιδιαίτερη αυτή εκδήλωση.

Στην εκδήλωση έπαιξαν μουσική νέοι – μέλη της ΔΗΜΤΟ Χερσονήσου. Η εκδήλωση έκλεισε με τα παιδιά του Συλλόγου να τραγουδούν τα κάλαντα και να τους μοιράζονται δώρα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση