HomeHL-PsilaΤι πίνουν…και δε μας δίνουν;

Τι πίνουν…και δε μας δίνουν;

Βρίσκονται εκτός πραγματικότητας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μόνο επιτυχίες μετρούν τα στελέχη της Κυβέρνησης, όπως διατυμπανίζουν οι ίδιοι όπου βρεθούν και όπου σταθούν, επιτυχίες, που ήρθαν, σύμφωνα πάντα με τους ίδιους, μετά από σκληρή δουλειά και…σκληρή διαπραγμάτευση.

Τώρα βέβαια πώς γίνεται να βλέπουν μόνο εκείνοι τις επιτυχίες αυτές και όλοι εμείς, ο απλός λαός να μη βλέπει το πολυπόθητο φως στο τούνελ, που αναζητούμε διακαώς…κανείς δεν ξέρει.

Βγήκε τις προάλλες ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης και έπλεξε για άλλη μια φορά το εγκώμιο της Κυβέρνησης, κάνοντας λόγο για ευημερία και εύρυθμη λειτουργία των δημόσιων νοσοκομείων της χώρας, τη στιγμή που εικόνες εξαθλίωσης και ντροπής καταγράφονται σε μεγάλα νοσοκομεία , με τους ασθενείς να κρατούν ακόμη και τα πιο απλά αναλώσιμα από το σπίτι τους.

Την ίδια ώρα βγαίνει ο Υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης και ανακοινώνει με κάθε σιγουριά ότι το έκτακτο βοήθημα-την 13η σύνταξη, όπως την έχουν “βαπτίσει”- θα δοθεί και του χρόνου.

Ίσως να διαφεύγει στον κ. Φλαμπουράρη ότι ο Υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος ανάμεσα στα άλλα, που “δεσμεύτηκε” στους δανειστές, ήταν ότι το συγκεκριμένο βοήθημα δόθηκε… άπαξ.

Από την πλευρά της η Κυβερνητική Εκπρόσωπος κα Όλγα Γεροβασίλη δεν είναι λίγες οι φορές, που δηλώνει απίστευτα αισιόδοξη ότι τα πράγματα βαίνουν καλώς για τη χώρα και ότι σύντομα θα υπάρξει ανάπτυξη.

Τελικά σε αυτήν την Κυβέρνηση, ζουν σε άλλο πλανήτη, συναναστρέφονται άλλους ανθρώπους, έχουν άλλες προτεραιότητες και άλλα προβλήματα;

Ζουν στον δικό τους κόσμο…

Τι πίνουν τελικά και δε μας δίνουν;

Διαφήμιση
Διαφήμιση