Το τελευταίο αντίο λένε αύριο στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό της Αγίας Πελαγίας στην Αγία Βαρβάρα συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί στον 53χρονο Ανδρέα Ψυχάκη, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο, όταν χτυπήθηκε διαδοχικά από τρία αυτοκίνητα στην εθνική οδό Ηρακλείου-Μοιρών.

Ο άτυχος 53χρονος, ήταν πατέρας δύο παιδιών, καταγόταν από την Άνδρο, αλλά είχε παντρευτεί και ζούσε μόνιμα με την οικογένεια του στην Αγία Βαρβάρα.

Κανείς από τους κατοίκους του χωριού, δε μπορεί να πιστέψει το τραγικό παιχνίδι που επεφύλαξε η μοίρα τις γιορτινές αυτές ημέρες στην οικογένεια του 53χρονου, αλλά και στον ίδιο, ο οποίος χτυπήθηκε αρχικά από διερχόμενο αυτοκίνητο και στη συνέχεια “πατήθηκε” από άλλα δύο οχήματα.

Τραγικές φιγούρες η σύζυγος του και τα παιδιά του, οι οποίοι κλήθηκαν να αναγνωρίσουν το άψυχο σώμα του συζύγου της, το οποίο είχε στην κυριολεξία πολτοποιηθεί από τα δύο αυτοκίνητα, που πέρασαν από πάνω του.

Όλοι κάνουν λόγο για έναν ήσυχο άνθρωπο, σωστό οικογενειάρχη, ο οποίος ήταν παππούς τριών εγγονιών, που πάλευε καθημερινά για το μεροκάματο, προκειμένου να ζήσει την οικογένεια του.

Ωστόσο μέχρι τώρα έχουν συλληφθεί οι δύο εκ των τριών οδηγών, που παρέσυραν τον άτυχο 53χρονο, χωρίς όμως να έχει διευκρινιστεί ποιος ήταν εκείνος που του επέφερε το μοιραίο χτύπημα.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εκτιμήσεις, ο άτυχος 53χρονος έφυγε ξημερώματα από το σπίτι του με το αυτοκίνητό του προκειμένου να πάει για δουλειά.

Η μοίρα όμως φαίνεται πως του έπαιξε άσχημο παιχνίδι αφού δεν θα επέστρεφε ποτέ πίσω στην οικογένειά του η οποία δεν θα ξεχάσει ποτέ τα φετινά Χριστούγεννα.

Στη διαδρομή το όχημα στο οποίο επέβαινε έμεινε από βενζίνη και έτσι ο ίδιος κατέβηκε από αυτό προκειμένου να γεμίζει το ρεζερβουάρ με ένα εφεδρικό μπιτόνι που είχε μαζί του.

Ο δρόμος όμως ήταν αρκετά σκοτεινός και ο 53χρονος πατέρας δύο παιδιών βρήκε τραγικό θάνατο στο οδόστρωμα αφού παρασύρθηκε από τρία αυτοκίνητα μιας και όπως όλα δείχνουν οι οδηγοί τους λόγω της χαμηλής ορατότητας δεν τον αντιλήφθηκαν.

Η μαρτυρία ενός συγγενούς του 53χρονου, που μίλησε στο protothema.gr, συγκλονίζει, λέγοντας ότι πέρασε από το σημείο, γνώρισε το αυτοκίνητο του, αλλά όταν είδε κάποιον στην άσφαλτο, νόμιζε ότι ήταν ζώο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση