HomeΕΛΛΑΔΑΕπιμένει ο Φλαμπουράρης: Δώσαμε 13η σύνταξη όπως λέγαμε στο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης

Επιμένει ο Φλαμπουράρης: Δώσαμε 13η σύνταξη όπως λέγαμε στο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης

Κόντρα στους Γερμανούς και το ΔΝΤ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Αλέκος Φλαμπουράρης φαίνεται ότι δεν διάβασε την επιστολή Τσακαλώτου που μιλά για εφάπαξ επίδομα στους συνταξιούχους και επιμένει να μιλά για «13η σύνταξη.

Στην επιστολή του προς τους θεσμούς, ο Ελληνας υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος αναφέρει ρητά: «Τόσο ο πρωθυπουργός όσο και εγώ έχουμε ξεκαθαρίσει δημόσια, και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, ότι αυτή είναι μια εφάπαξ πληρωμή και δεν υπάρχει πρόθεση να αποτελέσει μόνιμο κομμάτι της μεταρρύθμισης του συνταξιοδοτικού, που τέθηκε πρόσφατα σε εφαρμογή».

Ωστόσο, ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, κατά την διάρκεια παράδοσης τμήματος της Ιονίας οδού δήλωσε πως «Καταφέραμε με το πλεόνασμα με το οποίο υπήρχε και χωρίς να επηρεαστεί καθόλου το πρόγραμμα, να δώσουμε την 13η σύνταξη, όπως είχαμε υποσχεθεί στο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, σε αυτούς που έχουν εισοδήματα κάτω από 850 ευρώ το μήνα».

Εσπευσε να προσθέσει μάλιστα πως «αυτή την προσπάθεια την κάναμε κόντρα στο ΔΝΤ και τους Γερμανούς και κόντρα και στους εδώ εκπροσώπους τους».

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση