HomeΚΡΗΤΗΣτο πνεύμα των εορτών η ΝΟΔΕ Ηρακλείου

Στο πνεύμα των εορτών η ΝΟΔΕ Ηρακλείου

Επισκέψεις σε φορείς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία σειρά από δράσεις ενόψει των εορτών πραγματοποιεί η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας με εντολή του Γραμματέα της Π.Ε. κ. Λευτέρη Αυγενάκη.

Το πρόγραμμα των δράσεων διαμορφώνεται ως εξής:

Σήμερα, Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκαν:

•Επίσκεψη στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου και συνάντηση με τον Λιμενάρχη, τον Υπολιμενάρχη και το προεδρείο του σωματείου στελεχών της υπηρεσίας.

•Επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ηρακλείου και συνάντηση με τον Περιφερειακό Διοικητή, τον Διοικητή Ηρακλείου και το προεδρείο του σωματείου στελεχών της υπηρεσίας.

Αύριο, Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2016 το πρόγραμμα έχει ως εξής:

•11:00 π.μ. – Επίσκεψη στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου και συνάντηση με τα στελέχη και το προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου

•8:30 μ.μ. – Το Συμβούλιο της ΝΟΔΕ Ηρακλείου θα παραβρεθεί σύσσωμο στην συναυλία με την Μικτή Χορωδία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου «ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ» στη «ΒΑΣΚΙΚΗ ΑΓ. ΜΑΡΚΟΥ» σε συνεργασία με την πρωτοβουλία «ΜΑΖΙ ΝΙΚΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ» για την αγορά μηχανήματος βραχυθεραπείας στο ΠΑΓΝΗ για τους καρκινοπαθείς.

Την Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016 η ΝΟΔΕ Ηρακλείου θα πραγματοποιήσει:

•11:00 π.μ. – Ειδική χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στα κεντρικά γραφεία της (Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 38, Ηράκλειο) προς τιμήν των παιδιών του Συλλόγου γονέων, κηδεμόνων και φίλων Ατόμων με Νοητική Υστέρηση «Η Ροδαυγή», όπου θα μοιραστούν δώρα.

Με κοινή δήλωσή τους ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου κ. Καλλέργος Βουλγαράκης και ο Αν/της Πρόεδρος κ. Βαγγέλης Καρκανάκης ανέφεραν: «Τις άγιες αυτές ημέρες στεκόμαστε δίπλα σε όσους το έχουν ανάγκη και βέβαια ευχαριστούμε όλους εκείνους που πιστοί στο καθήκον στερούνται τις εορτές.

Η ΝΟΔΕ Ηρακλείου θέλοντας να τους ευχαριστήσει πραγματοποιεί επισκέψεις συναντήσεις με τα στελέχη και το προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας, αλλά και δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης θέλοντας να στείλει το μήνυμα ότι η έμπρακτη κοινωνική στήριξη δεν έχει κομματικές αποχρώσεις».

Διαφήμιση
Διαφήμιση