HomeHL-9Χιλιάδες Άγιοι Βασίληδες «πλημμήρισαν» τα Χανιά

Χιλιάδες Άγιοι Βασίληδες «πλημμήρισαν» τα Χανιά

Γεγονός της ημέρας το 6ο Santa Run

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Κοκκίνισαν» τα Χανιά με αφορμή τη μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή, όπου χιλιάδες Άγιοι Βασίληδες τρέχουν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Το ραντεβού είχε δοθεί για σήμερα στη 1 το μεσημέρι στο 1ο γυμνάσιο Χανίων ξεσηκώνοντας στην κυριολεξία ολόκληρη την πόλη.

santa-run-3

Πάρτι με τους… Onirama

Η πιο μεγάλη έκπληξη για τους φετινούς Santa runners είναι το μεγάλο πάρτι αποκλειστικά για τους συμμετέχοντες στο 6ο Santa run Χανιά, το οποίο θα ακολουθήσει στο 1ο Γυμνάσιο Χανίων. Οι Onirama βρίσκονται στα Χανιά μόνο για τη συγκεκριμένη εκδήλωση και σε συνδιοργάνωση με την ΚΕΠΠΕΔΗΧ και το Δήμο Χανίων θα δώσουν μια μοναδική συναυλία!

Τι είναι το Santa Run

To Santa Run Χανιά είναι το πρώτο Santa Run που έγινε στην Ελλάδα, το 2011. Αυτή τη στιγμή, είναι αναλογικά το μεγαλύτερο σε πλήθος κόσμου και συγκέντρωση χρημάτων στην Ευρώπη. Γιατί ολόκληρη η πόλη είναι παρούσα, από τις επιχειρήσεις που με τις χορηγίες τους καλύπτουν όλα τα έξοδα της διοργάνωσης, ώστε όλα τα έσοδα από τις συμμετοχές να πηγαίνουν στα τέσσερα σωματεία, έως τα καταστήματα της διαδρομής που προσφέρουν κεράσματα στους συμμετέχοντες, και τους χανιώτες μουσικούς και djs που γεμίζουν με πολλή μουσική τους δρόμους της πόλης. Από τις πέντε προηγούμενες διοργανώσεις  έχουν δοθεί  πάνω από 240.000 ευρώ  από το σωματείο του Santa Run.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα έσοδα πάνε σε φιλανθρωπικά ιδρύματα της πόλης.

Δείτε τη διαδρομή που ακολουθούν οι Άγιοι Βασίληδες:

santa-run-2

Διαφήμιση
Διαφήμιση