HomeHL-9Θλίψη για τον 47χρονο Στέλιο που σκοτώθηκε από ασυνείδητο οδηγό

Θλίψη για τον 47χρονο Στέλιο που σκοτώθηκε από ασυνείδητο οδηγό

Ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών – Αύριο το τελευταίο αντίο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Όλη η Μεσαρά θρηνεί το νέο θύμα της ασφάλτου που χάθηκε με τραγικό τρόπο σήμερα τα ξημερώματα.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, ο 47χρονος Στυλιανός Σταυρουλάκης παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην εθνική οδό Ηρακλείου – Αγίας Γαλήνης και εξέπνευσε μόνος και αβοήθητος στον δρόμο καθώς ο άγνωστος οδηγός του ΙΧ τον εγκατέλειψε.

moires-troxaio2-1

 Πατέρας τεσσάρων παιδιών – Είχε χάσει την γυναίκα του πριν λίγα χρόνια

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο άτυχος Στέλιος ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών και ζούσε στις Μοίρες. Κανείς από την οικογένειά του αλλά και την τοπική κοινωνία της Μεσαράς δεν μπορεί να πιστέψει πως χάθηκε τόσο άδικα.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο 47χρονος Στέλιος είχε χάσει την γυναίκα του πριν από λίγα χρόνια χτυπημένη από την επάρατο νόσο.

moires-troxaio3-1

Βρέθηκαν κομμάτια προφυλακτήρα στο σημείο του ατυχήματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό του ασυνείδητου οδηγού που εγκατέλειψε αιμόφυρτο και αβοήθητο τον 47χρονο Στέλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι αστυνομικοί βρήκαν στον τόπο του ατυχήματος κομμάτια από τον προφυλακτήρα που πιθανότατα ανήκει στο αυτοκίνητο που «χτύπησε» τον 47χρονο.

Μάλιστα, οι αρχές γνωρίζουν και το χρώμα του αυτοκινήτου αλλά και την μάρκα και έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να βρουν τον δράστη και να φέρουν ενώπιον της δικαιοσύνης.

moires-troxaio-1

Αύριο το… τελευταίο αντίο

Η τελευταία πράξη του… δράματος για τον 47χρονο Στέλιο αναμένεται να «παιχτεί» αύριο όπου φίλοι, συγγενείς και πλήθος κόσμου θα αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο τους.

Η νεκρώσιμος ακολουθία αναμένεται να ψαλεί στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Τίτου στις Μοίρες.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση