HomeHL-Culture«Με αυτά τα λόγια πέθανε η Βίκυ Μοσχολιού…»

«Με αυτά τα λόγια πέθανε η Βίκυ Μοσχολιού…»

Τί αποκάλυψε η κόρη της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα τελευταία λόγια της μεγάλης κυρίας του ελληνικού πενταγράμμου, Βίκυς Μοσχολιού, που πέθανε το 2005, αποκάλυψε η κόρη της.

Η Ευαγγελία Δομάζου, καρπός του έρωτα της Βίκυς Μοσχολιού με τον Μίμη Δομάζο, μίλησε στο «Ε» και αποκάλυψε την επιθυμία και την ευχή της μητέρας της πριν πεθάνει, αλλά και τα πιο δύσκολα Χριστούγεννα…

«Αυτά που δεν θα ήθελα ποτέ να έχω στο μυαλό μου, είναι από τότε που αρρώστησε. Ήμασταν στην Πάρνηθα τότε και μέναμε. Τρία χρόνια περάσαμε πολύ δύσκολα. Έκανε χημειοθεραπείες. Αυτά δεν θα ήθελα ούτε να τα θυμάμαι.»

Η τελευταία της επιθυμία

«Η μητέρα μου μού άφησε μια ευχή πριν πεθάνει κι εμένα και της αδελφής μου: να κάνουμε ελεημοσύνη στον κόσμο. Έτσι πορεύομαι, έτσι μεγαλώνω το παιδί μου, με έφερε σε δύσκολες στιγμές και τη θυμάμαι. Να αγαπάει ο ένας τον άλλον ρε παιδιά. Ο κόσμος το έχει μεγάλη ανάγκη σήμερα. Να αγαπάει και όποιος μπορεί να βοηθάει, να δίνει ένα χέρι βοηθείας στον άλλον. Η τελευταία επιθυμία της μαμάς μου ήταν να είμαστε αγαπημένες με την αδελφή μου και να κάνουμε ελεημοσύνη στον κόσμο. Έτσι πέθανε, με αυτές τις λέξεις».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση