HomeHL-LifestyleΔιάσημη τραγουδίστρια κατηγορεί τον Zuckerberg για… bullying!

Διάσημη τραγουδίστρια κατηγορεί τον Zuckerberg για… bullying!

Επίθεση ενάντια στον ιδρυτή και CEO του Facebook

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επίθεση ενάντια στον ιδρυτή και CEO του Facebook εξαπέλυσε η διάσημη τραγουδίστρια της ροκ-ποπ, Avril Lavigne, με αφορμή το πρόσφατο «τρολάρισμα» του Zuckerberg στην μπάντα Nickelback, της οποίας ο frontman δεν είναι άλλος από τον πρώην σύζυγό της, Chad Kroeger.

Στο βίντεο της παρουσίασης του Jarvis, ενός νέου συστήματος τεχνητής νοημοσύνης που λειτουργεί ως «ψηφιακός μπάτλερ» για το smart home του Zuckerberg, ο CEO του Facebook ζητά από την εφαρμογή να του παίξει «μερικά καλά τραγούδια των Nickelback». «Λυπάμαι, Μαρκ, αλλά δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα», απαντάει ο «ψηφιακός βοηθός» με την φωνή του θρυλικού Morgan Freeman. Μετά από μια παύση, ο Zuckerberg προσθέτει «Σωστά, ήθελα απλώς να σε δοκιμάσω».

Παρότι οι χρήστες του Ίντερνετ βρήκαν το «τρολάρισμα» του Zuckerberg στην καναδική μπάντα των Nickelback αρκετά διασκεδαστικό, δεν είναι την ίδια γνώμη και η Lavigne, η οποία ήταν παντρεμένη με τον τραγουδιστή τους από το 2013 μέχρι το 2016. Η Καναδή τραγουδίστρια, γνωστή για τις επιτυχίες της «Sk8er Boi» και «Complicated», κατηγόρησε μάλιστα τον Αμερικανό πολυεκατομμυριούχο ότι προωθεί το bullying με αυτήν του την απρόκλητη επίθεση.

«Αγαπητέ Mark, πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν τα προϊόντα σου. Σε κάποιους αρέσουν σε άλλους όχι. Όπως και να ΄χει, παρά το γεγονός ότι δικαιούσαι να έχεις προσωπικό γούστο στη μουσική, βρίσκω το αστείο σου εις βάρος των Nickelback κακόγουστο. Όταν έχεις μια τόσο ισχυρή φωνή όσο η δική σου, πρέπει να είσαι περισσότερο προσεκτικός με όσα λες ώστε να μην προωθείς το bullying, ειδικά με όλα όσα συμβαίνουν στον κόσμο σήμερα», έγραψε η νεαρή τραγουδίστρια στο Twitter.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση