HomeHL-9Υπάλληλος εταιρίας καυσίμων έπεσε από τη σκάλα αεροπλάνου!

Υπάλληλος εταιρίας καυσίμων έπεσε από τη σκάλα αεροπλάνου!

Εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δύσκολες ώρες περνά ένας 40χρονος εργαζόμενος σε εταιρία καυσίμων, ο οποίος αργά το μεσημέρι στο αεροδρόμιο «Ι. Δασκαλογιάννης» των Χανίων, έπεσε από τη σκάλα του αεροπλάνου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χανίων, όπου αφού υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις κρίθηκε επιβεβλημένη η χειρουργική επέμβαση.

Το σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε στις 3:30, όταν, σύμφωνα με το zarpanews.gr, o 40χρονος υπάλληλος εταιρίας καυσίμων, ανέβαινε σε αεροπλάνο της RyanAir προκειμένου να υπογράψει την επιτυχή και ασφαλή ολοκλήρωση του ανεφοδιασμού του αεροσκάφους ώστε να ξεκινήσει η προγραμματισμένη πτήση για την Αθήνα.

Ωστόσο, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, ο 40χρονος έπεσε από τη σκάλα του αεροπλάνου στην πίστα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Ένα από τα στοιχεία που εξετάζουν οι αρχές για τη διερεύνηση του περιστατικού είναι οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στη διάρκεια του ατυχήματος, καθώς την συγκεκριμένη στιγμή έβρεχε καταρρακτωδώς και έπνεαν θυελλώδεις άνεμοι.

Διαφήμιση
Διαφήμιση