HomeCity GuideΧριστουγεννιάτικη συναυλία στο Ηράκλειο

Χριστουγεννιάτικη συναυλία στο Ηράκλειο

Με την Μικτή Χορωδία Επιμελητηρίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εορταστική Συναυλία, με Χριστουγεννιάτικα Τραγούδια και Κάλαντα,  θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, η Μικτή Χορωδία Επιμελητηρίου Ηρακλείου «Ο Άγιος Δημήτριος».

Η συναυλία, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του κ. Νίκου Αντωνακάκη, έχει ενταχθεί στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Ηρακλείου και θα δοθεί  στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου, στις 8.30 με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Στη διάρκεια της συναυλίας,  θα πωλούνται τα ειδικά βραχιόλια, γούρια και άλλα δώρα φτιαγμένα από εθελοντές του ΜΑΖΙ ΝΙΚΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ για την αγορά μηχανήματος βραχυθεραπείας στο ΠΑΓΝΗ για τους καρκινοπαθείς.

η Μικτή Χορωδία Επιμελητηρίου Ηρακλείου «Ο Άγιος Δημήτριος», τελεί υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου και έχει παρουσιάσει τα τελευταία χρόνια σπουδαίο έργο στο φιλόμουσο κοινό της Κρήτης, προσκεκλημένη σε μουσικά φεστιβάλ και πολιτιστικές εκδηλώσεις Δήμων και άλλων φορέων.

Όσοι ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη της χορωδίας – νέοι χορωδοί -μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Γιώργο Φασουλάκη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Ηρακλείου  στο τηλ: 6944 533 873.

Διαφήμιση
Διαφήμιση