HomeHL-SportsΝίκος Νιόπλιας«Πρέπει να διαχειριζόμαστε την πίεση» Λεωνίδας Βόκολος «Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια για άλλη μια φορά »

Νίκος Νιόπλιας«Πρέπει να διαχειριζόμαστε την πίεση» Λεωνίδας Βόκολος «Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια για άλλη μια φορά »

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η νίκη της Πέμπτης  επί του Παναιγιάλειου δεν εφησυχάζει τον Νίκο Νιόπλια, ο οποίος ξεκαθάρισε πως «κερδίζουμε, χάνουμε δεν γελάει κανείς».

Στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, ο τεχνικός του ΟΦΗ δήλωσε ότι κρατά χαμηλούς τόνους, εξαιτίας του γεγονότος ότι «η ομάδα έχει να χαμογελάσει πολλά χρόνια».

Οι δηλώσεις του Νιόπλια: «Ήταν ένα δύσκολο ματς από πολλές πλευρές. Είχαμε και την κούραση από το ματς της Δευτέρας. Παίξαμε έξυπνα και αποτελεσματικά. Πήραμε τρεις σημαντικούς βαθμούς. Καμία ομάδα δεν κερδίζει εύκολα. Θα ξεκουραστούμε γιατί έχουμε μπροστά μας έναν… Γολγοθά.

Μετά θα δώσουμε 9 ματς σε 25 μέρες που θα κρίνουν το πρωτάθλημα αλλά και την συνέχειά μας στο Κύπελλο. Εμείς κοιτάμε την ουσία. Είμαστε σε ένα σταυροδρόμι κρίσιμο. Πάμε καλά αν και έχουμε χάσει κάποιους βαθμούς που θα μπορούσαμε να αποφύγουμε. Μην ξεχνάμε οτι ήρθαμε από την Γ εθνική.

Έχουμε καλούς παίκτες και πρέπει να κερδίσουμε το «στοίχημα» με τους μικρούς παίκτες. Η ομάδα έχει να χαμογελάσει πολλά χρόνια γιατί μην ξεχνάμε τι μέγεθος είναι ο ΟΦΗ. Υπάρχει πίεση γιατί ο ΟΦΗ είναι όνομα. Κερδίζουμε, χάνουμε δεν γελάει κανείς.

Παιδιά που γεννήθηκαν το 1995 και μετά δεν έχουν ζήσει τις επιτυχίες του ΟΦΗ. Μεταγραφικά δεν έχουμε κάποια εξέλιξη. Δεν μπορούμε να πάρουμε πολλούς παίκτες στις μεταγραφές, είναι δύσκολο, θα προσπαθήσουμε όμως.

Δουλεύουμε πολύ και έχουμε καλή ομάδα. Σημασία έχει να πηγαίνει η ομάδα καλά. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του».

Ο προπονητής του Παναιγιάλειου Λεωνίδας Βόκολος ευχαρίστησε τον ΟΦΗ για τη φιλοξενία και υπογράμμισε ότι με τη δυναμική, τον κόσμο, την έδρα και την ομάδα, που έχει θα παλέψει για την άνοδο. Πάντως απέφυγε να κάνει προγνωστικά καθώς οπως είπε «θα γίνει μάχη».

Ο τεχνικός της ομάδας του Αιγίου ανέφερε για την ήττα της ομάδας του με 1-0 στο Γεντί Κουλέ, ότι «θα ήθελα να ευχηθώ σε όλο κόσμο Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά σε όλους. Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια για άλλη μια φορά και θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου, αλλά και τους 20-25 φιλάθλους απο το Αίγιο, οι οποίοι ταξίδεψαν μαζί μας. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα με καλό ποιοτικό ρόστερ και υψηλόύς στόχους. Σταθήκαμε πάρα πολύ καλά αλλά στεναχωριέμαι που ακόμη μια φορά δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι. Για εμάς είναι ο δρόμος μακρύς και δύσκολος. Καλή επιτυχία στον ΟΦΗ και ευχαριστούμε για την φιλοξενία».

Για το αν η ομάδα του ενισχυθεί μεταγραφικά τον Ιανουάριο, ο Λεωνίδας Βόκολος, ανέφερε ότι «όταν θα έρθει η ώρα θα κάνουμε μια συζήτηση με τη διοίκηση. Προσωπικά είμαι έτοιμος. Είμαστε μια νέα ομάδα με νέα παιδιά έxουμε καταφέρει να είμαστε ανταγωνιστικοί και αυτό οφείλεται στην προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά».

Για το πώς είδε τον ΟΦΗ και την μάχη της ανόδου, ο Λεωνίδας Βόκολος είπε πως «ο ΟΦΗ με την δυναμική και το ρόστερ που έχει θα παλέψει μέχρι τέλους για την άνοδο. Καμιά ομάδα απο αυτές που διεκδικούν, δεν έχει ξεγράψει από τώρα την άνοδο. Θα γίνει μάχη για τον τίτλο».

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση