HomeHL-SportsΟΦΗ Παναιγιάλειος 1-0

ΟΦΗ Παναιγιάλειος 1-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νικηφόρα έκλεισε για τον ΟΦΗ το 2016. Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής για την Football League, οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Νιόπλια ξεκλείδωσαν την άμυνα του Παναιγιάλειου στο 52′ με βολ πλανέ του Μάριου Όγκμποε, και επικράτησαν 1-0 στο Γεντί Κουλέ.

Με το τρίποντο αυτό η ομάδα του Ηρακλείου ανέβηκε στους 14 βαθμούς και είναι 4η, στην ίδια θέση με τον Αχαρναϊκό. Από την άλλη ο Παναιγιάλειος έμεινε στους 5.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι δεν ήταν ουσιαστικοί στο παιχνίδι τους και δεν είχαν καλή εικόνα. Δυσκολεύονταν να παράξουν ευκαιρίες, ενώ οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν εύκολα το 0-0.

Εντελώς διαφορετική η εικόνα στο δεύτερο μισό. Οι Κρητικοί άσκησαν πίεση στους φιλοξενούμενους, τους έκλεισαν στα καρέ τους και τους έβαλαν γκολ στο 52′, με βολ πλανέ του Όγκμποε από πολύ ωραία πάσα του Μιλοσάβλιεβ.

Με συεχόμενες σέντρες από αριστερά και δεξιά έγινε προσπάθεια να σημειωθεί και δεύτερο τέρμα, το οποίο ωστόσο δεν ήρθε.

Σημασία για τον ΟΦΗ έχει η κατάκτηση των τριών βαθμών, αφού παρέμειναν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Δαύκος, Κιάσσος, Κοιλιάρας, Κώτσιος, Κομεσίδης, Αντουκόρ, Νάστος, Μιλοσάβλιεφ (71′ Βαλλιάνος), Όγκμποε, Βουό (90′ Βρεττός), Ράντι (81′ Μάνος).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Λεωνίδας Βόκολος): Στρέζος, Σανδραβέλης, Ρότα, Κοντοές, Βλάχος, Τσιλιγκίρης, Μπούζας, Ξόμπλιος (59′ Μωυσίδης), Κατίδης (88′ Κασβιρόπουλος), Κρητικός, Σκαρτσίλας (78′ Μπουρλάκης).

Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Βλάσσης (Λασιθίου), Χριστάκογλου (Χαλκιδικής)

Διαφήμιση
Διαφήμιση