HomeΕΛΛΑΔΑΕκτέλεση στην Αρτέμιδα μετά από καβγά για οικοδομικά υλικά

Εκτέλεση στην Αρτέμιδα μετά από καβγά για οικοδομικά υλικά

Δράστης και θύμα ήταν οικοδόμοι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για οικοδομικά υλικά φαίνεται ότι έγινε το έγκλημα χθες στη Λούτσα όπου ένας άνδρας εκτέλεσε έναν δεύτερο στη μέση του δρόμου.

Δράστης και θύμα ήταν οικοδόμοι, γνωρίζονταν και έκαναν ξεχωριστά ή και από κοινού εργασίες και «μερεμέτια» σε νεοαναγειρόμενες οικοδομές. Το τελευταίο χρονικό διάστημα φαίνεται να είχαν αγεφύρωτες διαφορές με τον δράστη να κατηγορεί το θύμα πως του είχε κλέψει οικοδομικά υλικά και εργαλεία.

Αυτή ήταν για ακόμη μία φορά η αιτία της αντιπαράθεσης που εξελίχθηκε σε συμπλοκή και κατέληξε στο έγκλημα, όπως γράφει ο «Ελεύθερος Τύπος». Ο 59χρονος από την Αλβανία εργαζόταν σε νεοαναγειρόμενο κτίριο, ιδιοκτησίας πρώην αστυνομικού, στην οδό Πλάτωνος στη Αρτέμιδα. Δράστης, φέρεται να είναι ένας 50χρονος Έλληνας, κυπριακής καταγωγής, που έμενε σε κοντινό σημείο στην ίδια περιοχή.

Λίγο πριν από τις 10:00, ο δράστης πήγε στην οικοδομή και κάλεσε τον 59χρονο να κατέβει. Η συζήτηση εξελίχθηκε σε συμπλοκή με τους δράστες να πιάνονται στα χέρια και να ανταλλάσσουν γρονθοκοπήματα. Όλοι νόμιζαν ότι η αντιπαράθεση θα τελείωνε εκεί. Δυστυχώς ο δράστης πήγε στο σπίτι του και επέστρεψε έχοντας στην κατοχή του ένα κυνηγετικό δίκαννο.

Εντόπισε το θύμα την ώρα που βρισκόταν στο δρόμο έξω από την οικοδομή και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, πυροβόλησε δύο φορές τον 59χρονο στο κεφάλι και την κοιλιακή χώρα, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό του.

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση