HomeHL-SportsΤα εισιτήρια του αγώνα ΟΦΗ-Παναιγιάλειος-Η αποστολή του ΟΦΗ για το παιχνίδι

Τα εισιτήρια του αγώνα ΟΦΗ-Παναιγιάλειος-Η αποστολή του ΟΦΗ για το παιχνίδι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο ΟΦΗ ανεβάζει στροφές για το παιχνίδι της Πέμπτης (22/12, 5μμ) με τον Παναιγιάλειο στο Γεντί Κουλέ, για την 7η αγωνιστική της Football league, που είναι και η τελευταία για το 2016.

Σε κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα ΟΦΗ-Παναιγιάλειος.

Τα εισιτήρια τιμώνται 10 και 15 ευρώ. Στα 10 ευρώ για τις θύρες 1,4,5. Και 15 ευρώ για τις θύρες 2,3,7,8.

Εισιτήρια διατίθενται απο τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στο γήπεδο.

  • Η αποστολή του ΟΦΗ για το παιχνίδι

Χαντί και Μίκιτς δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους και τέθηκαν εκτός αποστολής, απο την αναμέτρηση του ΟΦΗ, με τον Παναιγιάλειο, που θα γίνει την Πέμπτη  5μμ στο Γεντί Κουλέ.

Ο Χαντι έχει κάποιες ενοχλήσεις στον δικέφαλο, ενώ ο Μίκιτς παρ’ ότι έχει μπεί στο κανονικό πρόγραμμα, κρίθηκε ανέτοιμος, καθώς προέρχεται απο τραυματισμό.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Μπουρσέλης, ο οποίος ακολουθεί θεραπεία για το χτύπημα που έχει στο γόνατο, απο το παιχνίδι με τα Τρίκαλα.

Αντίθετα ο Νάστος, παρά το διάστρεμμα που υπέστη στο παιχνίδι με την Καλλιθέα, συμπεριελήφθη στην 20αδα που επέλεξε ο Νίκος Νιόπλιας μετά την προπόνηση που έγινε την Τετάρτη (21/12) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Στην 20αδα για το τελευταίο παιχνίδι του ΟΦΗ για το 2016 μετέχουν οι : Δάφκος, Δερμιτζάκης, Κώτσιος, Βαλλιάνος, Κομεσίδης, Οστοιτς, Φαζός, Βουό, Μιλοσάβλιεφ, Ράντι, Νάστος, Αντουκόρ, Κιάσσος, Κοιλιάρας, Μάνος, Μπολάκης,Ογκμποε, Ροβίθης, Χισι και Βρετός.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Χαντί, Μίκιτς, Μπουρσέλης, Κασμερίδης, Κοντογιάννης, Μανιαδής και Τουγλής.

Διαφήμιση
Διαφήμιση