HomeHL-9Έφτασε στην Κριτσά ο Αλέξης Τσίπρας – Έδωσε εύσημα στον Αγροτικό Συνεταιρισμό

Έφτασε στην Κριτσά ο Αλέξης Τσίπρας – Έδωσε εύσημα στον Αγροτικό Συνεταιρισμό

Στον τελευταίο σταθμό της περιοδείας του στην Κρήτη ο πρωθυπουργός

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έφτασε λίγο μετά τις 15:00  στην Κριτσά, τελευταίο σταθμό της διήμερης περιοδείας του στην Κρήτη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Ο κ. Τσίπρας ξεναγήθηκε ξεναγείται στις εγκαταστάσεις του Ελαιουργείου στον Συνεταιρισμό της Κριτσάς και παράλληλα ενημερώθηκε από τους ιθύνοντες για τις δραστηριότητες του.

Σε δηλώσεις του απευθυνόμενος στα στελέχη του Συνεταιρισμού ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι ο τρόπος της λειτουργίας του και η αποτελεσματικότητά του θα πρέπει να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση σε πανελλαδικό επίπεδο. Είναι εντυπωσιακό, είπε μεταξύ άλλων, πως ο Συνεταιρισμός της Κριτσάς άρχισε να λειτουργεί μέσα στη δεκαετία του ’70 με γνώμονα τον καταμερισμό των βαρών και κατόρθωσε όλα αυτά τα χρόνια μέχρι σήμερα, να διατηρήσει αυτή την χαρακτηριστικά συνοχή του, ακόμη και μέσα σε ένα κλίμα διαφθοράς που επικρατούσε τα προηγούμενα χρόνια.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από την επίσκεψη του κ. Τσίπρα:

Στη συνέχεια, ο κ. Τσίπρας δοκίμασε παραδοσιακά εδέσματα που του προσφέρθηκαν στον χώρο του Ελαιουργείου, όπως επίσης και στον Γυναικείο Συνεταιρισμό του χωριού. Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός αναχώρησε αμέσως για το αεροδρόμιο του Ηρακλείου, προκειμένου να επιστρέψει αεροπορικώς στην Αθήνα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση