HomeΚΡΗΤΗΕπιχορήγηση επιχειρήσεων για συμμετοχή σε διεθνείς εκθέσεις

Επιχορήγηση επιχειρήσεων για συμμετοχή σε διεθνείς εκθέσεις

Με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τη συμμετοχή επιχειρήσεων σε τέσσερις διεθνείς εκθέσεις της Γερμανίας, της Ιταλίας και των ΗΠΑ πρόκειται να επιχορηγήσει το Επιμελητήριο Ηρακλείου και καλεί τα μέλη του να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2017, καθώς θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας.

Πρόκειται για τις εξής εκθέσεις:

α) Διεθνής Έκθεση φρέσκων φρούτων και λαχανικών FRUITLOGISTICA, η οποία αποτελεί σημείο συνάντησης για τους επαγγελματίες του κλάδου και θα διεξαχθεί 8-10 Φεβρουαρίου 2017 στo Βερολίνο.

β) Διεθνής Έκθεση για τη διαμόρφωση του ελεύθερου χρόνου, τα ταξίδια και την αναψυχή, F.RE.E, που διοργανώνεται 22-26 Φεβρουαρίου 2017 στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου. Η έκθεση έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου.

γ) Διεθνής Έκθεση Τροφίμων & Ποτών TUTTOFOOD που πραγματοποιείται 8-11 Μαΐου 2017 στο Μιλάνο.

δ) Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Summer Fancy Food Show που διεξάγεται 25-27 Ιουνίου 2017 στη Νέα Υόρκη.

«Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τα μέλη μας ν’ αναπτύξουν εξαγωγικό προσανατολισμό και να διεκδικήσουν μια θέση στη διεθνή αγορά» τόνισε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Μανώλης Αλιφιεράκης  και επισήμανε ότι η εξωστρέφεια των επιχειρήσεων αποτελεί μια σημαντική διέξοδο που πρέπει να αξιοποιήσουν οι τοπικές επιχειρήσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν  να δηλώσουν συμμετοχή για τις παραπάνω εκθέσεις επικοινωνώντας με το Γραφείο Εξωστρέφειας του Επιμελητηρίου Ηρακλείου. Υπεύθυνη κα Εβελίνα Μπάκιντα e-mail: [email protected], τηλ.:2810247021.

Διαφήμιση
Διαφήμιση