HomeHL-GreeceΟ Έλληνας που τραυματίστηκε στη δολοφονική επίθεση κατά του Καρλόφ

Ο Έλληνας που τραυματίστηκε στη δολοφονική επίθεση κατά του Καρλόφ

Πώς περιγράφει ο ίδιος τις στιγμές αγωνίας που έζησε

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Αναστάσιος Ζυμπιρακάκης, συμμετείχε και αυτός στη ματωμένη έκθεση στην Άγκυρα με μια δική του φωτογραφία. Δεν μπορούσε να φανταστεί πως μια βραδιά γιορτής για τον ίδιο μέσα σε λίγες στιγμές θα μετατρεπόταν σε εφιάλτη.

Βρέθηκε μια ανάσα από τον δολοφόνο του Ρώσου πρεσβευτή στην Άγκυρα, Αντρέι Καρλόφ και  δέχθηκε και ο ίδιος μια σφαίρα στον δεξί αγκώνα με αποτέλεσμα να σπάσει στο κόκαλο.

Μέσα από το νοσοκομείο «Γκιουλέν», ο κ.  Ζυμπιρακάκης, που στο παρελθόν είχε υπηρετήσει στην ελληνική πρεσβεία στην Τουρκία, περιγράφει τις στιγμές αγωνίας που έζησε, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

«Είμαι κάπως καλύτερα. Δεν είμαι εντελώς καλά, αλλά είμαι καλύτερα. Τραυματίστηκα στο μπράτσο. Δεν είναι ακόμα γνωστό πόσες μέρες θα παραμείνω στο νοσοκομείο» τόνισε ο κ. Ζυμπιρακάκης  και πρόσθεσε: «Όταν συνέβη το περιστατικό, ήμουνα στον εκθεσιακό χώρο. Μετά τους πυροβολισμούς, πρώτα πέσαμε κάτω και ύστερα τρέξαμε να φύγουμε. Δεν είδα τον πρέσβη νεκρό. Ο δράστης φώναζε συνέχεια. Όλοι είχαν πέσει κάτω και ύστερα όταν είπε να φύγουμε, όλοι φύγαμε, όσοι μπορούσαμε να φύγουμε, φύγαμε. Εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχε αστυνομία μέσα στον χώρο της έκθεσης».

https://www.youtube.com/watch?v=j3RPISnHmVE

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση