HomeHL-WorldΣοκαρισμένη η σύζυγος του Ρώσου πρέσβη: Δεν είχαμε καθόλου σωματοφύλακες

Σοκαρισμένη η σύζυγος του Ρώσου πρέσβη: Δεν είχαμε καθόλου σωματοφύλακες

Με νευρικό κλονισμό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νευρικό κλονισμό υπέστη η σύζυγος του του Ρώσου πρεσβευτή Αντρέι Καρλόφ, Μαρίνα, η οποία είδε να δολοφονούν το σύζυγό της μπροστά στα μάτια της, σύμφωνα με την Dailymail.

Η ίδια βρισκόταν στη γκαλερί και παρακολουθούσε την ομιλία του συζύγου της όταν ξαφνικά ο 22χρονος τρομοκράτης Mevlut Mert Altintas, άρχισε να πυροβολεί πισώπλατα τον Ρώσο πρεσβευτή.

Η ίδια έπεσε στο πάτωμα όπως όλοι όσοι βρίσκονταν μέσα στη γκαλερί της Άγκυρας.

Αμέσως, μετά το συμβάν, η  Μαρίνα Καρλόφ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αφού είχε υποστεί νευρικό κλονισμό. Για το λόγο αυτό, την συνοδεύουν γιατροί και ψυχολόγοι προκειμένου να ταξιδέψει με τον νεκρό σύζυγό της ως τη Μόσχα.

Η Μαρίνα Καρλόφ την Τρίτη παρέστη σε τελετή μνήμης για τον δολοφονηθέντα σύζυγό της, πριν η σορός του μεταφερθεί στο αεροδρόμιο με προορισμό τη Μόσχα.

«Έπεσα στο έδαφος με όλους τους άλλους. Υπήρχαν πολλοί άνθρωποι στην έκθεση. Ξαναβρήκα τις αισθήσεις μου στο νοσοκομείο. Πίστευα ότι ο σύζυγός μου ήταν ήδη νεκρός, τον πυροβόλησε 11 φορές» δήλωσε η ίδια.

«Δεν είχαμε καθόλου σωματοφύλακες. Μόνο ένας διερμηνέας μας συνόδευε κάπου κάπου», αποκάλυψε η σύζυγος του δολοφονηθέντος πρέσβη στην Άγκυρα.

«Όταν ήρθαμε στο νοσοκομείο έφτασαν εκεί ο δήμαρχος της Άγκυρας και άνθρωποι από το υπουργείο Υγείας. Μιλήσαμε για ώρα ώσπου έμαθα ότι ο σύζυγός μου ήταν νεκρός. Σοκαρίστηκα. Ένιωσα άσχημα. Ο σύζυγός μου δεν έκανε τίποτα κακό, ποτέ κανείς δεν τον απείλησε, θα το ήξερα. Πολλοί γνώριζαν ότι θα πηγαίναμε στην έκθεση, το είχαμε σχεδιάσει από καιρό», πρόσθεσε.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση