Τεταμένη ήταν και σήμερα η ατμόσφαιρα στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου κατά τη διεξαγωγή της δίκης για την υπόθεση του βιασμού μίας 28χρονης σήμερα μητέρα στο Καστέλι του Δήμου Μινώα Πεδιάδας.

Η δίκη συνεχίστηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου και το ενδιαφέρον είχε στραφεί στην κατάθεση του συζύγου της 28χρονης σήμερα καταγγέλλουσας, η οποία έχει ισχυριστεί ότι έπεσε θύμα βιασμού από δύο συγχωριανούς της το καλοκαίρι του 2013.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του, ο σύζυγος του θύματος ήρθε σε φραστική αντιπαράθεση με τους συνηγόρους υπεράσπισης των δύο κατηγορουμένων, και μάλιστα η ένταση που προκλήθηκε ήταν τέτοια, ώστε χρειάστηκε να διακοπεί η ακροαματική διαδικασία, προσωρινά, προκειμένου να κατευναστούν τα πνεύματα.

Σήμερα επίσης στο δικαστήριο κατέθεσε και η σύζυγος του ενός εκ των δύο κατηγορουμένων, η οποία από την πλευρά της ισχυρίστηκε ότι η οικογένειά της κινδύνευσε να τιναχθεί στον αέρα, ενώ ανέφερε ότι η 28χρονη καταγγέλλουσα είχε συνάψει ερωτική σχέση με τον άνδρα της, τον οποίο στη συνέχεια κατηγόρησε ότι τη βίασε.

Η δίκη διακόπηκε προκειμένου να συνεχιστεί το πρωί της Τετάρτης.

Διαφήμιση